Tikka 2 4LED Core harmaa kupla Li-Poly akku,USB+220V laturit

89,90  (sis. alv.)

UUTUUS, SAATAVILLA 4.11. 2010 ALKAEN!
Ladattava, kevyt ja pienikokoinen LED otsavalaisin joka edustaa kestävän kehityksen ajattelua. Oikea valinta silloin kun valaisinta käytetään usein ja hankintakustannus halutaan nopeasti takaisin säästyneinä käyttökuluna. Tarvittaessa akun voi poistaa ja valaisinta voidaan käyttää tavallisilla AAA sormiparistoilla, näin voidaan varmistaa toimivuus kaikissa olosuhteissa, myös silloin kun tyhjentyneelle akulle ei ole latausmahdollisuutta.

Core akku voidaan ladata mukana tulevan johdon lisäksi missä tahansa, millä tahansa USB laturilla, kännykän laturilla, aurinkopaneelilla, virtapankilla, tietokoneella jne. USB latausjohtoa ja verkkolaitetta voi myös käyttää kännykän latureina.

Tuotetunnus (SKU): 101851 Osasto:

Kuvaus

Akun ominaisuudet säädettävissä OS Software by Petzl -ohjelmistolla, jonka avulla käyttäjä voi omalta tietokoneeltaan helposti ohjelmoida otsavalaisimensa suorituskyvyn ja paloajan haluamakseen. Tällainen käyttö voi olla juoksulenkki, pyöräilymatka, vakiokestoinen asennusurakka, vartijan työvuoro, metsästysreissu tai kalamatka. Ladattavissa ilmaiseksi 11/2010 alkaen www.petzl.com/OS.

Tekniset tiedot:
Pakkauksessa: Tikka2 LED otsavalaisin, Core Li-Poly akku 900 mAh, 30cm Micro B USB johto sekä EU verkkolaturi.
Latausaika 3h. Akun varaustilan LED näyttö ja latauksen edistymisen ilmaisin.
Voidaan ladata 300 kertaa tyhjästä täyteen (jonka jälkeen akussa on vielä 70% alkuperäisestä kapasiteetista jäljellä). Akku menettää 10% kapasiteetistaan vuodessa. Akun käyttöikä vastaa n. 900 AAA alkalipariston käyttöä, joten ympäristön kuorimitus jää minimaaliseksi.
Verkkolaturi: in 100-240 V CA, out 5V CC (1000 mA).
Vesitiiviys: IP X4 roiskevesitiivis. Paino: 76 g (Core akulla).
3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu, tai akulla 300 latauskertaa.

Lisävarusteena saatavissa USB adapteripaketti jossa 12V tup.syt sekä 110V UK ja US laturit, tuotenro E93110

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tikka 2 4LED Core harmaa kupla Li-Poly akku,USB+220V laturit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *