Maksaminen

American Express

American Express

Meillä voit ostaa myös AMERICAN EXPRESS kortilla,ja näin keräät Membership Rewards pisteitä,
joilla voit lunastaa tavarapalkintoja,hotelli yöpymisiä,matkoja,lentoja yms,yms.

WALLEY (COLLECTOR )OSAMAKSU TAI LASKU.

COLLECTOR OSAMAKSU TAI LASKU!KAMPANJA!

Käytä kauttamme Walley (Collectorin) laskupalvelua.

Hyviä uudistuksia Walley(Collector)-maksutapaan

– Asiakkaan ikäraja on laskettu 20 vuodesta 18 vuoteen.
– Asiakas voi ostaa Walleytä käyttäen, vaikka hän olisi saanut 3 maksumuistutusta. Ennen maksumuistutusten maksimimäärä oli 2.

Nyt voit maksaa ostoksesi pienissä erissä tai laskulla
jolle saat jopa 30pv maksuaikaa!
Tervetuloa Ostoksille!
Collector-laskun uusi luottoraja on 5000 euroa.
Walley(Collector)-laskua käyttävät kauppiaamme pystyvät tarjoamaan omille asiakkailleen 5000 euron luottorajan entisen 2000 euron sijaan.

Klarna tili ja osamaksu

Klarna tili ja osamaksu

Nyt meillä myös Klarna maksut,

Klarna tilillä voit itse määritellä miten maksat ostokesi.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja ja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä.

Klarna-maksamisen kuluttajaystävällisyyteen tehtiin syyskuussa huimia parannuksia. Uudistusten tielle lähdettiin, koska se oli mielestämme reilua sekä fiksua. Muutos näyttääkin kannattaneen, sillä muistutusmaksujen ja asiakaspalvelutehtävien määrä on jo nyt laskenut selvästi.

Tästä on hyötyä kuluttajille,  sillä reilut ja selkeät maksuvaihtoehdot ovat ehdoton kilpailuvaltti. Kuluttajat valitsevat Klarnan useammin kuin koskaan, ja työmme on vasta alussa.

Nyt on aika tehdä uusi parannus ja tarjota kuluttajille lisää maksuaikaa pienemmin kuluin. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että olet kumppanimme ja mukana muuttamassa verkkokauppaa ja maksamista entistä kuluttajaystävällisempään suuntaan.

Mikä muuttuu?

  • Poistamme kuluttajille tähän asti tarjotun ”Maksa X-kuussa” (esim. Maksa tammikuussa) -maksuvaihtoehdon. Jos kassallasi tarjotaan tällä hetkellä 6 kuukauden erämaksua, Klarna lisää siihen automaattisesti 3 kuukauden erämaksuvaihtoehdon.

Miten muutos vaikuttaa kuluttajiin?

  • Kuluttajat saavat lisää maksuaikaa pienemmin kuluin. Keskimääräisestä 1000 SEKin / 1000 NOKin / 100 euron ostoksesta veloitettava Maksa X‑kuussa ‑palvelumaksu on tällä hetkellä  4,99 euroa 2 kuukauden maksuajalla. Kolmen kuukauden erämaksussa saman ostoksen maksuajalle tulee hintaa  2,92 euroa ja maksuaika on 3 kuukautta (18,9 %:n korko, ei muita kuluja).

Milloin ja missä muutos tapahtuu?

  • 17.–19.1.2022: kassalle lisätään 3 kuukauden erämaksu.
  • 20.1.2022: ”Maksa X‑kuussa” ‑tuote ei ole enää saatavilla.
  • Muutos vaikuttaa seuraaviin markkina-alueisiin: FI.

Tai maksa osissa:Pilko maksut,Slice it:
https://www.klarna.com/fi/yritys/products/slice-it/

Klarna käyttöehdot:
https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/fi_fi/account/terms.pdf?_ga=2.243988940.873310058.1566392958-790140984.1566392958

MobilePay

MobilePay

MobilePay maksutapa nyt kaupassamme!

MobilePay on helppo, nopea ja suosittu mobiilimaksutapa. MobilePay-sovelluksesta vastaa Danske Bank, voit tutustua sovellukseen tarkemmin Danske Bankin verkkosivuilla.

Näin maksaminen MobilePaylla etenee

Kun asiakas maksaa MobilePaylla verkkokaupassa, maksu etenee seuraavasti:

1. Asiakas syöttää MobilePay-sovellukseen liittämänsä matkapuhelinnumeron tehdessään ostoksen verkkokaupassa
2. Maksu hyväksytään MobilePay-sovelluksessa
3. Maksu veloitetaan siltä maksukortilta, jonka asiakas on liittänyt MobilePay-sovellukseen

Yllä olevat esimerkkikuvat näyttävät miltä maksuflow näyttää. Ensimmäiset kaksi kuvaa vasemmalta ovat kuvia selaimesta, ja viimeinen kuva ruudunkaappaus puhelimesta, jolloin maksu hyväksytään.

– MobilePay kysyy puhelinnumerosi
– MobilePay ilmoittaa, että maksu tulee hyväksyä MobilePay-sovelluksessa
– Maksu hyväksytään MobilePay sovelluksessa, jonka jälkeen käyttäjä palaa suoraan verkkokauppaan.

PAYPAL

PAYPAL

Nyt maksut turvallisesti myös PayPal kautta!
Tervetuloa Ostoksille!

Paytrail Siirtopalvelu Verkkopankeissa

Paytrail Siirtopalvelu Verkkopankeissa

Meillä Paytrailin palvelussa voit maksaa nyt myös Siirto -palvelun kautta valitsemalla Nordean verkkopankkipainikkeen. Nordean palvelussa klikkaa Siirto -välilehteä ja seuraa ohjeita.

Siirto on pankkirajat ylittävä reaaliaikainen mobiilisiirto, joka toimii tällä hetkellä Nordean, OP:n ja S-Pankin asiakkailla. Siirto-palveluilla on yhteensä yli 700 000 käyttäjää. Lue lisää Siirrosta: https://siirto.fi

Huomaathan, että Nordean Siirto -palvelu toimii siis myös Osuuspankin ja S-Pankin asiakkailla.

PAYTRAIL TILI.Helppoa ja Nopeaa!

PAYTRAIL TILI.Helppoa ja Nopeaa!

Paytrail-tili nyt käytössäsi Starlex Verkkokaupassa!

Mitä jos verkossa ostaminen olisikin helpompaa?

Paytrail säästää sinut toistuvilta toimitus- ja maksutietojen syöttämisiltä verkko-ostoksilla. Rekisteröidy ja liitä korttitietosi (debit tai credit) käyttäjätiliisi vain kerran. Jatkossa vahvistat ostoksesi tuhansissa eri verkkokaupoissa yksillä tunnuksilla. Palvelu on ilmainen.

Näin se toimii

1. Siirry verkkokaupassa maksamaan ostoksesi. Luo ilmaiset Paytrail-tunnukset maksun yhteydessä, tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja jatka maksamaan.

2. Lisää maksukortti (debit tai credit). Kortin tallentaminen ja maksaminen on turvallista.

Tiedot tallentuvat turvallisesti Paytrailin palveluun. Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan Paytrail.comissa ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi. Jatkossa vahvistat ostoksesi yksillä tunnuksilla tuhansissa eri verkkokaupoissa!

JOUSTO Maksutapa Uudistui!

JOUSTO Maksutapa Uudistui!

Jousto Lasku/Osamaksu Verkkokaupan mukavin maksutapa on uudistunut! Olemme kehittäneet maksutapaamme entistäkin kauppias- ja kuluttajaystävällisemmäksi.
Jousto Osamaksun maksuaikaa pidennettiin heinäkuussa-15, 12 kuukaudesta 24 kuukauteen helpottamaan kuluttajaa myös isommissa hankinnoissa.

Vastasimme kauppiailta saamaamme palautteeseen ja nostimme Jousto Osamaksulla enimmäismäärän 5000 euroon. Uusi maksimisumma ei koske Jouston laskua.

Kuluttajalle Jouston uudistus tarkoittaa hakuprosessin yksinkertaistamista sekä automaattisia toimintoja nopeuttamaan maksatusta.
Jouston uudistettu maksupalvelu tekee ostamisesta entistä sujuvampaa ja helpompaa. Uudistuksessa Jousto on panostanut erityisesti mobiilikäytettävyyteen sekä sujuvaan asiakkaan tunnistamiseen. Nykyään palaavan asiakkaan tunnistautuminen tehdään ilman käyttäjätunnusta ja salasanaa, kertakäyttöisen tunnistautumiskoodin avulla.

Tervetuloa Joustaville Kaupoille!
Starlex verkkokauppa

OP-LASKU MAKSUTAPA

Meillä voit maksaa tilauksesi myös OP-Laskulla.

OP Lasku

Verkkokaupan maksutapa kaikkien pankkien asiakkaille

1.

Saat ostoksillesi 45 päivää korotonta maksuaikaa

Pitkän maksuajan ansiosta voit päättää ennen maksamista, pidätkö tilaamasi tuotteen.

2.

Voit halutessasi maksaa erissä

Halutessasi voit siirtyä helposti ja mutkattomasti kuukausittaiseen erämaksuun. Silloin voit lyhentää laskua omaan tahtiisi.

3.

Pysyt helposti kärryillä tilanteestasi

Saat laskut kätevästi sähköpostiisi ja muistutukset tekstiviestillä. Lisäksi kokoamme sinulle laskut nykyaikaisesti verkkopalveluun.

Helpompaa maksamista OP laskulla

OP Lasku on maksutapa arjen erityisiin hankintoihin verkossa. Se on tarkoitettu kaikkien pankkien asiakkaille.

Joustava tapa maksaa verkko-ostokset

OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa.

Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan.

Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset.