Ale!

Pezl Pixa 3R ATEX LED ladattava 220V&USB laturit&kypäräkiinn.

Alkuperäinen hinta oli: 169,90 €.Nykyinen hinta on: 155,90 €. (sis. alv.)

UUTUUS!

Ladattava, monikeilainen ATEX LED vakiotehovalaisin ammattilaisille jotka käyttävät valaisinta paljon. Kolme erilaista valokeilaa: käsillä tekemiseen, kävelemiseen ja kauas katsomiseen. Ohjelmoitavissa priorisoimaan suurta tehoa tai pitkää paloaikaa. Ahkerassa käytössä säästää hankintahintansa nopeasti takaisin säästyneinä käyttökuluina. Tarpeesta riippuen Pixa valaisinta voi käyttää päähän asetettuna otsavalaisimena, kypärään kiinnitettynä kypärävalaisimena tai alustalle asetettuna kohdevalona. Valoteho pysyy yhtä kirkkaana ja tasaisena koko työskentelyn ajan, eikä valo himmene heikentäen työtehoa.

Tuotetunnus (SKU): 102967 Osasto:

Kuvaus

PIXA 3R – [EN] Petzl rechargeable and configurable headlamp from Petzl professional on Vimeo.

Suurikokoinen valintakytkin helpottaa valaisimen käsittelyä hanskat kädessä ja mahdollistaa helpon sytyttämisen, ohjelmoinnin, valoasetuksen valinnan ja sammuttamisen. Miellyttävä, säädettävä ja pestävä otsapanta. Pixa on erittäin lujarakenteinen: Kestää putoamisen 2 metristä, kestää myös iskuja ja ruhjoutumista (80kg). Suunniteltu kestämään mm. säilyttäminen työkalupakissa ja yli käveleminen. 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Tekniset tiedot:
Toimii li-poly akulla. Vakioteho 3h-12h ajan 75m-15m kantamalla riippuen asetuksista, vakiotehon jälkeen on vielä käyttökelpoista valoa jäljellä vähintään 2h:ksi. Varoittaa akun tyhjenemisestä etukäteen. Vesitiivis -1m (IP67), iskunkestävä 2m. EX-suojattu käyttöön räjähdysvaarallisissa olosuhteissa, luokitus: CE Zone 2/22. Kestää useimpia kemikaaleja. Paino 145g. Pakkauksessa valaisin, otsapanta, kypäräkiinnityslevy, akku 930 mAh ja 3h pikalatausteline USB johdolla sekä EU 220V & US 110V verkkolaitteella. Takuu 3 vuotta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pezl Pixa 3R ATEX LED ladattava 220V&USB laturit&kypäräkiinn.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *