Ale!

RUIKE P801 Taittoveitsi Musta

45,00  (sis. alv.)

RUIKE P801 on mielestämme yhdellä sanalla kuvattuna uskomattoman upea taittoveitsi. Tämä poikkeuksellinen veitsi on lähes yksinomaan valmistettu ruostumattomasta teräksestä! Kevyesti hiekkapestu metallinen runko yhdistettynä pieniin yksityiskohtiin tekevät tästä mielestämme poikkeuksellisen hienon taskuveitsen.

Tuotetunnus (SKU): 15487 Osasto:

Kuvaus

Kevyesti hiekkapestu metallinen runko yhdistettynä pieniin yksityiskohtiin tekevät tästä mielestämme poikkeuksellisen hienon taskuveitsen. Terän aukaisu tapahtuu ennennäkemättömän nopeasti Flipper-aukaisumekanismin tai peukalonastan avulla. Kahvan molemmilla puolilla olevien liukulaakereiden ansiosta terän aukaisu tapahtuu entistäkin liukkaammin.

 

  • Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely: Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 58-60 HRC.
  • Tyylikäs 3Cr14N kivipesty rosterikahva: 3Cr14N rosteriteräs omaa erinomaiset lujuus-, jäykkyys-, kulutuskestävyys- ja korroosiosuojaominaisuudet. Kivipesty pinta parantaa otetuntumaa veitsestä ja antaa lisäksi veitselle sen tunnusomaisen ulkonäön.
  • Kuulalaakeroitu nivelpiste: Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE P801 taittoveitsi x 1 kpl

<p;>RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. P801 taittoveitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.

Tekniset tiedot

Kategoria Taittoveitsi
Koko pituus 200 mm
Paino 120 g
Terän pituus 86 mm
Teräpaksuus 3,0 mm
Terämateriaali Sandvik 14C28N ruostumaton teräs (58~60 HRC)
Pintakäsittely Mustaoksidointi + Kivipesu
Kahvan materiaali 420 ruostumaton teräs
Aukaisumekanismi Kuulalaakerointi
Avaus Flipper-avaus & peukalonasta (Thumb stud)
Lukitus Liner lock -lukitus
Muut ominaisuudet Kryogeeninen käsittely, työntökuulalaakerointi, painoa säästävä rakenne, kiinnityshihnasopivuus
Takuu 5 vuotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RUIKE P801 Taittoveitsi Musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *