Ale!

RUIKE P108-SF Taittoveitsi, teräs

53,90  (sis. alv.)

RUIKE P108-SF on mielestämme yhdellä sanalla kuvattuna uskomattoman upea taittoveitsi. Tämä poikkeuksellinen veitsi on lähes yksinomaan valmistettu ruostumattomasta teräksestä!

Tuotetunnus (SKU): 15502 Osasto:

Kuvaus

Kevyesti hiekkapestu metallinen runko yhdistettynä pieniin yksityiskohtiin tekevät tästä mielestämme poikkeuksellisen upean taittoveitsen. Vahvan runkolukon lisäksi tässä veitsessä on Beta Plus -lukitusmekanismi joka tarjoaa luotettavimman suojan veitsen terän epähuomiossa tapahtuvaa sulkeutumista vastaan veistä käytettäessä.

  • Sandvik 14C28N ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely: Sandvik 14C28N on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 14C28N ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 58-60 HRC.
  • Tyylikäs 3Cr14N kivipesty rosterikahva: 3Cr14N rosteriteräs omaa erinomaiset lujuus-, jäykkyys-, kulutuskestävyys- ja korroosiosuojaominaisuudet. Kivipesty pinta parantaa otetuntumaa veitsestä ja antaa lisäksi veitselle sen tunnusomaisen ulkonäön.
  • Beta Plus -lukitusmekanismi: Luotettavalla RUIKEn Beta Plus -lukitusmekanismilla muutat taskukokoisen taittoveitsesi luotettavaksi kiinteäteräiseksi veitseksi ja varmistat veitsen turvallisen käytön vaativimmissakin olosuhteissa.
  • Kuulalaakeroitu nivelpiste: Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE P108 taittoveitsi x 1 kpl

<p;>RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. P108-SF taittoveitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 14C28N ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.</p;>

Tekniset tiedot

Kategoria Taittoveitsi
Koko pituus 210 mm
Paino 118 g
Terän pituus 86 mm
Teräpaksuus 3,0 mm
Terämateriaali Sandvik 14C28N ruostumaton teräs (58~60 HRC)
Pintakäsittely Mustaoksidointi + Kivipesu
Kahvan materiaali 420 ruostumaton teräs
Aukaisumekanismi Kuulalaakerointi
Avaus Flipper-avaus
Lukitus Frame lock -lukitus & Beta Plus -turvalukitus
Muut ominaisuudet Kryogeeninen käsittely, työntökuulalaakerointi, Beta Plus -turvalukitus, painoa säästävä rakenne, kiinnityshihnasopivuus
Takuu 5 vuotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RUIKE P108-SF Taittoveitsi, teräs”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *