Ale!

RUIKE P843-W Taittoveitsi Sandvik 12C27/Hiekka

Alkuperäinen hinta oli: 61,50 €.Nykyinen hinta on: 57,90 €. (sis. alv.)

RUIKE P843 on kookas veitsi uskomattomaan hintaan! Tämän veitsen terä aukeaa ilman räpeltämistä salaman nopeasti yhdellä kädellä flipperistä tai terän peukalonastasta. P843 on kuin kotonaan kaikenlaisissa puuhissa kotona ja töissä. Laatikoiden aukaisu, pahvien pilkkominen – ihan mitä vain käy käden käänteessä.

Tuotetunnus (SKU): 15690 Osasto:

Kuvaus

P843 terä on valmistettu laadukkaasta ruotsalaisesta kylmäkäsitellystä Sandvikin 12C27 ruostumattomasta teräksestä. Tämä terä säilyttää terävyytensä mutta se on myös helppo teroittaa. Kahvaosa on valmistettu vahvasta ja kevyestä G10 komposiittimateriaalista. Kahvan otepito on erinomainen myös märissä olosuhteissa käsineillä käytettäessä. Kahvan lineaarilukitus pitää terän luotettavasti auki veistä käytettäessä. Lisäturvaa saat kahvan selkäosassa olevasta lisälukosta jolla terä saadaan lukittua.
RUIKE P843 on vahva ja tyylikäs taskuveitsi uskomattomaan hintaan. Voimme sanoa, että on enää vaikeaa löytää yhtä laadukasta veistä kuin RUIKE P843. Tämä on se, missä RUIKE on terän edellä kilpailijoitaan.
  • Terän materiaali: Sandvik 12C27 ruostumaton teräs, kryotekninen käsittely. Sandvik 12C27 on martensitiivinen ruostumaton kromiteräs jonka ominaisuudet on optimoitu korkealaatuisille ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille. Tämä asettaa erittäin suuret vaatimukset reunan terävyydelle, reunavakaudelle ja korroosionkestävyydelle. Jokaisen RUIKE-veitsen 12C27 ruostumaton kromiteräs on jatkojalostettu karkaisemalla ja kryotekniikalla (teräksen käsittely hyvin alhaisessa lämpötilassa ns. kryoalue) jolloin saavutetaan ihanteellinen teräkovuus välillä 57-59 HRC.
  • Kahvaosan materiaali: Kevyt ja kestävä G10-komposiittikahva. RUIKE veitsien G10 kahva on valmistettu kuituvahvistetusta komposiitista jonka ansiosta veitsen kahva on luja estäen halkeamat ja kulumat.
  • Terän laakeroniti: Kuulalaakeroitu nivelpiste. Kahvan ja terän välissä oleva rullalaakeroitu nivelpisteliitos varmistaa, että veitsen terä aukeaa nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.
  • Pakkaus sisältää: RUIKE P843-B musta taskuveitsi x 1 kpl

<p;>RUIKE-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. RUIKE P843-B taskuveitsi on valmistettu laadukkaasta Sandvik 12C27 ruostumattomasta teräksestä. Kaikilla RUIKE-veitsillä ja monitoimityökaluilla on viiden (5) vuoden kansainvälinen RUIKE-laatutakuu.</p;>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RUIKE P843-W Taittoveitsi Sandvik 12C27/Hiekka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *