Ale!

Fenix HL26R ladattava otsalamppu

Alkuperäinen hinta oli: 59,90 €.Nykyinen hinta on: 56,90 €. (sis. alv.)

Fenix HL26R ultrakevyt otsalamppu

ULTRAKEVEÄ UUTUUS! Fenix HL26R on uskomattoman kevyt ja valovoimainen otsalamppu jonka lähi- ja kauko LED- polttimoilla näet kaikille etäisyyksille vaivatta. HL26R:n erittäin pienen ja kompaktin rakenteen ansiosta lampun paino on saatu laskettua poikkeuksellisen alhaiseen vaivaiseen 86 grammaa. Keveyden tuntu on uskomaton sillä lampun käyttö lähes huomaamatonta ja poikkeuksellisen miellyttävää. Erityisellä Burst-käyttömoodilla valaisin antaa uskomattoman jopa 450 lumenin valovoiman. Lampun ensinäkemältä uskomaton keveys ja hämmästyttävä kirkkaus nostavat HL26R:n ehdottomasti tämän vuoden 2017 pienten otsalamppujen kuninkuus-luokkaan.

Lampun käyttö on ”helppoa kuin heinänteko”
Tämän lampun käyttö on tehty ennennäkemättömän helpoksi sillä lähi- ja kaukovaloille on omat selkeäkäyttöiset kytkimet jotka säätävät samalla myös lampun kirkkautta. Tehokas (vastaa teholtaan jopa 7 kpl:tta AAA-paristojen energia määrää) ja pitkän paloajan (jopa 100 h !) tarjoava sisäänrakennettu Li-polymeeri akku varmistaa että HL26R on aina valmiina vaativampaankin tehtävään. Uudelleen lataaminen onnistuu suositun USB-portin kautta ilman erikoisjohtoja (mikro USB on yleisimmin käytetty älypuhelimen latausliitin). Lampussa on selkeä jäljellä olevan virtamäärän valopalkki josta voit kätevästi tarkastaa virtamäärän. Rungossa on käytetty Fenixin uusinta kokoonpanoteknologiaa (UltraSonic Assembly) jonka ansiosta valaisin kestää erittäin hyvin jopa kovinta rankkasadetta ja Saharan hiekkamyrskyä. Teknologia vähentää ratkaisevasti mm. ylimääräisten osien ja kokoonpanoliimojen käyttöä jotka osaltaan nostavat lampun painoa.

Tuotetunnus (SKU): 6136 Osasto:

Kuvaus

HL26R asennuslampusta täysveriseksi TrailRunning polkujuoksulampuksi
Kokoluokkansa parhain käytettävyys ja valokeilan laatu takaavat että lamppu suoriutuu niin lukulampun, asennuslampun kuin myös TrailRunning lampun haasteista voittajana. Erityistä huomiota on kiinnitetty etenkin lampun optiikkaan jonka ansiosta valaisin tarjoaa erinomaisen laajan lähivalon ja suorituskykyisen pitkälle kantavan kaukovalon.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, tämä tuote on IP66 roiskevesitiivis ja iskunkestävä. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. HL26R otsalampulla on viiden (5) vuoden Fenix laatutakuu.

Ominaisuudet

Tasakirkkausotsavalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Erilliset lähi- ja kaukovalotilat omilla käyttökytkimillä (lähivalo: Nichia WhiteLED, kaukovalo: Cree XP-G2 R5 white
Kaukovalo 60 asteen valokulmalla maks. 100 m (2564 cd)
Burst-moodilla jopa 450 lumenin*) maksimivalovoima, neljä kirkkaustilaa kohdevalotilassa ja kolme valotilaa lähivalotilassa sis. strobe vilkkutilan (* 1 min jonka jälkeen paluu edelliseen tehoon)
Sisäänrakennettu Li-polymeeri akku 1600 mAh
Heijastava kosteutta sitova otsapanta jossa liukumista ehkäisevät silikonialueet
Mikro USB-latausportti
60-asteen valaisukulman säätö
Alhaisen paristojännitteen ilmaisin LED-merkkivaloilla
Ylilatauksen ja ylipurkautumisen suojapiiri
Kevyt, paino vain 68 g (sis. akun ja otsapannan)
Värit: musta, keltainen
Pakkaus sisältää: HL26R otsalamppu (sisältää Li-polymeeriakku) x 1 kpl, USB-latausjohto x 1 kpl, käyttöohje x 1 kpl, takuutodistus x 1 kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix HL26R ladattava otsalamppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *