Ale!

Fenix UC52 ladattava teholamppu

Alkuperäinen hinta oli: 159,90 €.Nykyinen hinta on: 149,90 €. (sis. alv.)

Fenix UC52 OLED ladattava teholamppu
Ultratehokas Mikro USB -ladattava UC52 muuttaa käsityksen kompakteista taskulampuista kertaheitolla. Vain noin 15 cm:n lamppuun on pakattu huikea jopa 3100 lumenin valoteho. Mykistävä valovoima takaa, että UC52 täyttää vaativankin lampun käyttäjän toiveet kompaktille mutta samalla huipputehokkaalle taskukokoiselle käsilampulle. UC52 lampun tarkkuustyöstetty optiikka valaisee laajoja alueita aina jopa 253 metriin saakka.

Tarkka ja laadukas OLED-älynäyttö kertoo tarkasti valitun tehon, jälkelläolevan käyttöajan minuutilleen ja akun varaustilan prosentteina. UC52:ssa on myös tehokas ja pitkään toimiva akku jolla valaisin toimii jopa neljä päivää ja kolme yötä vain yhdellä latauksella! UC52 ja sen USB -latausportti on täysin vesi- ja pölytiiviitä IP68 tiiveysluokituksen mukaisesti.

Tuotetunnus (SKU): 5545 Osasto:

Kuvaus

Innovatiivinen litteä runkomuotoilu varmistaa, että ote lampusta on luonnollinen ja tukeva. Litteä runkomuoto takaa myös sen, että lamppu pysyy turvallisesti myös kaltevillakin pinnoilla eikä se pääse vierimään. Tehokas strobo -vilkkutoiminto laajentaa lampun käyttöä ja se toimii tehokkaasti esim. merkinannossa. Näppäinlukko estää tehokkaasti lampun tahattoman päällekytkeytymisen esim. kuljetuksen aikana.

Fenix UC52 lampun virtalähteenä toimii tehokas ja pitkän käyttöajan mahdollistava tehokas ja suurikapasiteettinen 7.2V 3500 mAh Li-ion akkuparisto. Lamppu ladataan yleisesti käytössäolevalla mikro USB -latausjohdolla esim. autossa, verkkovirrasta, varavirtalähteellä jne.

Fenix UC52 soveltuu erinomaisesti retkeilyyn, erällä, etsintään ja työkäyttöön esim. asennus ja voimalaitosalueille joissa joudutaan valaisiemaan laajoja alueita.

Fenix-tuotemerkki takaa huippulaadun. UC52 teholamppu on täysin vesi- ja pölytiivis IP68 tiiveysluokituksen mukaisesti. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. UC52 teholampulla on kahden (2) vuoden kansainvälinen Fenix laatutakuu.

Ominaisuudet
Tasakirkkausvalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Ultrakirkas 3100 lm maksimikirkkaus jossa laaja valaisukyky ja lisänä Strobo-vilkkutila
IP68 vesi- ja pölytiivis mikro USB -latausportti
Kestävä, rungoltaan litteä ja kompakti rakenne
OLED-älynäyttö näyttää valitun tehon, jäljellä olevan käyttöajan ja akun kapasiteetin
Alhaisen paristojännitteen ilmaisintoiminto – ilmoittaa pariston virran loppumisesta
Pitävät silikonikumiset käyttökytkimet
Käyttökytkinten lukitustoiminto – estää tahattoman päällekytkeytymisen esim. repussa yms.
Integroitu 7,2 V 3500 mAh Li-ion akku
Vierimisen estävä muotoilu
Optinen AR-kovapinnoitettu ja heijastamaton lasilinssi
Pakkaus sisältää: 1 x UC52 valaisin, 1 x mikro USB-kaapeli, 1 x Nailon kotelo, 1 x rannehihna, 1 x käyttöohje, 1 x takuukortti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix UC52 ladattava teholamppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *