Ale!

Zipka Plus 2 otsavalo punainen 3xAAA sis. 70lumen,40m,185h

Alkuperäinen hinta oli: 56,95 €.Nykyinen hinta on: 49,95 €. (sis. alv.)

Kevyt ja pieneen kokoonsa nähden poikkeuksellisen suorituskyinen monikäyttövalaisin, jota on helppo kuljettaa mukana. Tarjoaa kahdella valolähteellään halutun väristä valoa sinne missä sitä tarvitaan. Sisään kelautuva, käytännöllinen dyneemanyöri mahdollistaa valaisimen pitämisen otsalla, kiinnittämisen ranteeseen, pyörän tankoon, mihin tahansa putkeen, kaiteeseen tai valaisimen pitämisen sellaisenaan pöytävalona.

Tekniset tiedot:
Valkoisessa LEDissä suuren valovoimakkuuden max ja paristoja säästävä ecokirkkaus sekä havaittavuutta lisäävä vilkkutoiminto. Punaisessa LEDissä jatkuva valo ja turvavilkku. Punainen valo säilyttää hämäränäön esim karttaa lukiessa ja toimii tarvittaessa huomiovilkkuna osoittamassa käyttäjän sijainnin. Tyhjenevien paristojen varoitustoiminto. Helppokäyttöisen elektronisen kytkimen muotoilu varmistaa ettei valaisin mene tarkoituksettomasti päälle (esim. taskussa tai repussa) ja käyttö onnistuu myös käsineet kädessä. Saranoitu paristokotelon avaus jonka ansiosta paristojen vaihto tai akun asennus on helppoa. Kontaktipinnat ruostumatonta terästä.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 103954 Osasto:

Kuvaus

Pezl E98 PR:
Valon maksimi kantama 40m. Valovirta 70 lumenia. Maksimi paloaika: 185 h. Paino: 71 g (sis. paristot). IP X4 roiskevesitiivis.

Toimii kolmella AAA paristolla (sis.). Voidaan käyttää myös litiumparistoilla kun halutaan minimoida paino ja maksimoida suorituskyky kylmissä olosuhteissa. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Zipka Plus 2 otsavalo punainen 3xAAA sis. 70lumen,40m,185h”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *