Ale!

Zipka PLUS 2 harmaa kupla SuperLED. Mystic Gray

Alkuperäinen hinta oli: 56,95 €.Nykyinen hinta on: 49,95 €. (sis. alv.)

UUSI ZIPKA PLUS 2:
Pieneen kokoonsa nähden poikkeuksellisen tehokas monikäyttövalaisin jota on helppo kuljettaa mukana. Tarjoaa kahdella valolähteellään halutun väristä valoa sinne missä sitä tarvitaan.

Sisään kelautuva, käytännöllinen dyneemanyöri mahdollistaa valaisimen pitämisen otsalla, kiinnittämisen ranteeseen, pyörän tankoon, mihin tahansa putkeen, kaiteeseen tai valaisimen pitämisen sellaisenaan pöytävalona.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 102141 Osasto:

Kuvaus

Valkoisessa LEDissä tehokas max ja paristoja säästävä economytaso sekä havaittavuutta lisäävä vilkkutoiminto. Punaisessa LEDissä jatkuva valo ja turvavilkku. Punainen valo säilyttää hämäränäön esim karttaa lukiessa ja toimii tarvittaessa huomiovilkkuna osoittamassa käyttäjän sijainnin. Tyhjien paristojen varoitustoiminto: valaisin varoittaa käyttäjää vaihtamaan paristot kun on enää 10% käyttöaikaa jäljellä. Hanskatkin kädessä helppokäyttöinen elektroninen kytkin jonka muotoilu varmistaa ettei valaisin mene tarkoituksettomasti päälle (esim. taskussa tai repussa). Parannettu, saranoitu paristokotelon avausmekanismi. Kontaktipinnat ruostumatonta terästä.

Valolähteet: 1 valkoinen SUPER LED ja 1 punainen 3mm LED.
Vesitiiviys: IP X4 Water Resistant.
Valon kirkkaus: 70 lumenia.
Valon maksimi kantama: 35m.
Maksimi paloaika: 130 h.
Paino: 71 g (sis. paristot).
Toimii kolmella AAA paristolla (sis.). Voidaan käyttää myös lithiumparistoilla kun halutaan minimoida paino ja maksimoida suorituskyky kylmissä olosuhteissa.
Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Lisävarusteet: Kypäräkiinnikesarja työkypäriin, kiipeilykypäriin ja pyöräilykypäriin: E04405. ADAPT monipuolinen kiinnikesarja erilaisiin käyttötarpeisiin: E97900. Poche Zipka kuljetuskotelo jolla valaisin voidaan kuljettaa paikassa josta se on helposti otettavissa käyttöön: E94990.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Zipka PLUS 2 harmaa kupla SuperLED. Mystic Gray”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *