Ale!

Wildsteer TX Bowie Eräpuukko sileä

Alkuperäinen hinta oli: 149,00 €.Nykyinen hinta on: 139,90 €. (sis. alv.)

Eräpuukkojen kuningas TX Bowie on erittäin jämerä puukko joka sopii vaativaan käyttöön. Full Tang -terä on erittäin leikkaava ja se sopii hyvin myös pilkkomiseen. Hyvin tasapainotettu ja vakaa puukko suoriutuu hyvin myös vaativimmistakin tehtävistä sillä puukon kahvan yläpäässä on paikat niin nuolen poisvetäjätyökalulle tai poralle (lisävarusteet hankitaan erikseen).

TX Bowien kahva on erittäin mukava ja ergonomiseksi muotoiltu ja siihen on käytetty 5,8 metriä laadukasta Panacord-narua joka ei pienestä hätkähdä ja kestää erittäin hyvin kulutusta. Kahvassa on myös tehokkaasti käden ja sormien liukumista teräpuolelle estävät pysäyttäjät ja erityinen hamarapuolella oleva uritus estää peukalon liukumista. Samainen uritus lisää myös puukon käytettävyyttä lisäten terän painetta peukalolla kahvan yläosaa painettaessa.

Hyvin harva puukko voittaa TX Bowia sen jäätävässä suorituskyvyssään ja monipuolisuudessaan jonka puukko käyttäjälleen tarjoaa. TX Bowien mukana toimitetaan kestävästä nailonista valmistettu tuppi jossa on vyölenkkikiinnitys ja jalkaremmi. Kotelo toimii myös teräsuojana silloin kun puukon varteen on kiinnitetty pora (lisävaruste joka myydään erikseen). Kotelossa on myös paikka mm. toisen puukkotupen kiinnittämiselle tai W Pounch tarvikekotelolle mahdollisten kaikkien tärkeiden tarvikkeiden kuljettamisen ja integroimisen samaan koteloon.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 105513 Osasto:

Kuvaus

TX Bowiesta on mahdollista valita myös malli jossa hamarapuolella on jämerä 8,5 cm saha. Teräksenä käytetään erittäin vahvaa ja pitkään puukon terävänä pitävää ranskalaista ruostumatonta X46Cr13 terästä. Puukon terän pituus on 18,7 cm ja se painaa 390 g. TX Bowien kanssa voidaan käyttää nuolen poisvetäjätyökalua jolloin puukko sopii ihanteellisesti myös jousiammunnassa ja -metsästyksessä.

Saatavana kahdella eri Panacord-värillä

TX Bowie on saatavana kahdella upealla Panacord-värivaihtoehdolla: metsä- ja kaupunkicamo.

Laajennettava veitsikotelo

TX Bowien veitsikoteloon voidaan liittää kestävä nailonkotelo työkalujen tai taskulampun kuljettamiseksivakiokotelon päälle (saatavana lisävarusteena)

Ominaisuus

Kokonaispituus: 33,5 cm
Terän pituus: 18,7 cm
Terän paksuus: 4,6 mm
Kovuus: 54-55 HRC
Paino: 390 g
Panacord kädensija
Sisältää kestävän nailontupen
Palko-osassa työkalujen kiinnityspiste
Ruostumatonta X46Cr13 terästä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wildsteer TX Bowie Eräpuukko sileä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *