Ale!

Wildsteer KRILL Yleiskäytön Puukko/Veitsi

Alkuperäinen hinta oli: 59,00 €.Nykyinen hinta on: 55,90 €. (sis. alv.)

Wildsteerin tavoitteen oli tehdä täydellinen EDC-veitsi (Every Day Carry = päivittäiseen yleiskäyttöön) ja lopputuloksena syntyi KRILL! Veitsi on erittäin pieni ja kevyt (pituus 11,5 cm, paino vain 40 g) sekä muotoilultaan jokaiseen käteen sopiva. KRILListä tulikin maailmalla nopeasti ”must have” -veitsi.

Veitsen terän materiaalina käytetään kylmävalssattua ja lämpökäsiteltyä ruotsalaista Sandvikin ruostumatonta 14C28N erikoisterästä, joka on vahva ja pysyy terävänä erittäin pitkään. KRILL -veitsi toimitetaan kätevän Kydex/Nailon -erikoiskotelon (pituus vain 3,98 cm) kanssa jossa on kaulalenkki ja vyökiinnitys (sopii 4 cm vyöhön). Kydex-kotelo on saatavana myös MOLLE-kiinnityksellä (Modular Lightweight Load-carrying Equipment).

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 11150 Osasto:

Kuvaus

Täydellisesti käteen istuva kahva on päällystetty panacord-narulla joka on saatavana usealla eri värillä. Terävaihtoehtoja on kaksi: sileä umpiterä tai sormireiällä varustettu terä joka lisää merkittävästi terän leikkausvoimaa ja tukevoittaa veitsen käyttöä. KRILL on terän pituuden huomioiden leikkauskyvyltään yksi markkinoiden parhaimpia pikkuveitsiä pystyen leikkaamaan helposti jopa 12 mm nailonköyttä. Veitsi kulkee helposti mukana kaikkialle ja sopii retkeilyyn, kotiaskareisiin, kalastukseen, seikkailuun, sotilas- ja viranomaiskäyttöön.

Kokonaispituus: 115mm
Terän pituus. 50mm
Ruostumatonta Sandvik® 14C28N terästä
Terän paksuus: 4 mm
Kovuus: 59-60 HRC
Paino: 40 g
Pitävä ja kestävä Panacord kahva
Tuppi kestävää Kydex/Nailonia
Kaula ja vyökinnitys
Lisävaruste: MOLLE-kiinnitysklipsi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wildsteer KRILL Yleiskäytön Puukko/Veitsi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *