Ale!

Wildsteer BABY WOOD Metsästyspuukko

113,00  (sis. alv.)

Hieman huvittavasta nimestään huolimatta Baby Wood yksi suorituskykyisimmistä metsästys, erä- ja vaelluskäytön puukoista jättäen monet muut saman käyttötarkoituksen puukot kauaksi taakseen.

Full Tang terä Drop-Point muodolla on erittäin vakaa ja monikäyttöinen monissa tehtävissä aina leikkaamisesta, pilkkomiseen sekä kaivertamiseen asti. Baby Woodin terä on valmistettu vahvasta ja pitkään teräväna pysyvästä Sandvikin ruotsalaista ruostumattomasta 14C28N teräksestä. Terän pituus 10.5 cm takaa, että puukko suoriutuu myös vaativimmastakin tehtävistä moitteetta. Kahvaosan ergonominen muoto antaa varman ja mukavan otteen ja sen voit valita kahdesta puumateriaalista: kataja tai upeasta ja kestävästä pähkinäpuusta. Terän hamaran alaosa on uritettu antaen peukalolle pitävän otteen. Peukaloa painamalla voidaan lisätä teräosan painetta ilman, että peukalo luistaa hamaraosaa pitkin. Terän alaosan sormisuoja lisää turvallisuutta.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 105423 Osasto:

Kuvaus

Mukana toimitetaan erittäin laadukas aidosta öljytystä nahasta valmistettu tuppi joka voidaan asentaa vaaka- kuin pystysuuntaan vyölle. Baby Wood sopii vaativalle erän- ja metsänkävijälle joka haluaa erittäin hyvin leikkaavan ja vakaan puukon joka palvelee käyttäjäänsä vuosia.

Ernonominen kahva varmistaa pitävän otteen.
Kahva materiaali:Kataja tai pähkinä-
mainitse lisätiedoisssa kahvan materiaali!

Ergonominen kahva antaa varman otteen ja hamarapuolen karhennusurat estävät peukalon liukumista ja parantavat puukon käsiteltävyyttä.

Laadukas öljynahkainen tuppi

Laadukas aidosta öljytystä nahasta valmistettu tuppi joka voidaan asentaa vaaka- kuin pystysuuntaan vyölle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wildsteer BABY WOOD Metsästyspuukko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *