Ale!

Tikka PLUS 2 valaisin t.harmaa 3xAAA sis. 70 lumen,40m,185h

Alkuperäinen hinta oli: 51,95 €.Nykyinen hinta on: 48,95 €. (sis. alv.)

UUSI 2013 MALLI!
Pieneen kokoonsa nähden poikkeuksellisen suorituskykyinen LED otsavalaisin. Soveltuu kaikenlaiseen yleiskäyttöön vaativallekin käyttäjälle. Kaksi valolähdettä mahdollistaa käytön eri olosuhteissa: Valkoinen LED tuottaa max asennossa 70 lumenin valovirran 40 m asti ja eco asennossa paloaika on 185 h. Punainen LED säilyttää hämäränäön esim. karttaa lukiessa. Huomiovilkkutoiminto lisää käyttäjän havaittavuutta ja turvallisuutta.

Tuotetunnus (SKU): 103581 Osasto:

Kuvaus

Tekniset tiedot:
Tyhjenevien paristojen varoitustoiminto. Helppokäyttöisen elektronisen kytkimen muotoilu varmistaa ettei valaisin mene tarkoituksettomasti päälle (esim. taskussa tai repussa) ja käyttö onnistuu myös käsineet kädessä. Valon kallistuskulman säätönivel. Saranoitu paristokotelon avaus, jonka ansiosta paristojen vaihto tai akun asennus on helppoa. Kontaktipinnat ruostumatonta terästä. Voidaan käyttää myös Petzl Core akulla tai litiumparistoilla kun halutaan minimoida paino ja maksimoida suorituskyky kylmissä olosuhteissa (ei sis.).

Toimii kolmella AAA sormiparistolla (sis.). Paino:83 g (sis. paristot). IP X4 (roiskevesitiivis). 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tikka PLUS 2 valaisin t.harmaa 3xAAA sis. 70 lumen,40m,185h”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *