Ale!

MORA Classic Original No 1 lahja Exclusive.

Alkuperäinen hinta oli: 79,95 €.Nykyinen hinta on: 69,95 €. (sis. alv.)

Erikois MORA Exclusive:

Lahjapakkauksessa toimitettava klassinen käsityönä valmistettu puukahvainen yleispuukko, jossa huippuluokan laminoitu terä. Tältä aito Morakniv puukko näytti ennen kuin kahvaan tuli kaikkien tuntema punainen väri. Luotettava työkalu, joka soveltuu monipuoliseen vaativaan yleiskäyttöön: kotiin, mökille, harrastajille ja ammattilaisille. Tämä alkuperäistuote on edelleen keräilijöiden suosikki ja suosittu lahja sekä matkamuisto pohjoisesta. Toimitetaan korkealuokkaisesta vaaleasta nahasta valmistetun tupen kanssa.

Ergonominen kahva öljyttyä koivua. Tämä kahva tunnetaan siitä, että sen kanssa on miellyttävää tehdä töitä ja se tarjoaa juuri oikean fiiliksen: kahva mahdollistaa voiman käytön, tarkkuuden ja puukon täsmällisen käytön, mikä jatkuvassa käytössä ehkäisee työperäisiä rasitusvammoja.

Terän materiaali laminoitu teräs. Kokonaispituus: 198 mm. Terän pituus: 99 mm. Terän paksuus: 2,5 mm. Kokonaispaino 86 g.

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Lahjapakkauksen mitat: 30,5 cm x 15,7 cm x 4,5 cm.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 104854 Osasto:

Kuvaus

Tietoa Morakniv Classic -sarjasta:
Mora of Sweden on kehittänyt Classic -sarjaa yli sadan vuoden ajan, ja nämä puukahvaiset puukot tunnetaan kaikkialla pohjolassa laajemmin kuin mitkään muut puukot. Tämän sarjan puukoista käytetään usein sanontaa ”Se aito puukahvainen Mora”. Tyypillisiä ammattikäyttäjiä ovat timpurit, puutyölaiset ja käsityön harjoittajat.

Lisää tietoa teräslaaduista:
Laminoitu teräs on ainutlaatuinen Mora of Sweden Ab:n alun perin kehittämä terärakenne. Terän keskialue on runsashiilistä terästä, jota ympäröi molemmilla puolilla kiinni laminoitu pehmeämpi alumiinipitoisempi teräskerros. Erittäin suuri kovuus (HRC 58-60) ja kestävyys saavutetaan lämpökäsittelyllä, jonka tuloksena on veitsen terä, joka on suorituskyvyltään ylivoimainen pitkäikäisyyden, leikkuutehon ja terävyyden säilymisen osalta. Terä voidaan myös taivuttaa ennalta määritettyyn muotoon…

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MORA Classic Original No 1 lahja Exclusive.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *