Ale!

MORA Classic No 612 puukko

Alkuperäinen hinta oli: 38,90 €.Nykyinen hinta on: 34,90 €. (sis. alv.)

Klassinen puukahvainen erittäin terävä yleispuukko normaalipituisella teräläl ja single-sormisuojalla. Luotettava ja turvallinen työkalu, joka soveltuu monipuoliseen yleiskäyttöön: kotiin, mökille, harrastajille ja ammattilaisille. Ergonominen kahva okran punertavanruskeaksi maalattua koivua. Tämä kahva tunnetaan siitä, että sen kanssa on miellyttävää tehdä töitä ja se tarjoaa juuri oikean fiiliksen: kahva mahdollistaa voiman käytön, tarkkuuden ja puukon täsmällisen käytön, mikä jatkuvassa käytössä ehkäisee työperäisiä rasitusvammoja.

Terän materiaali runsashiilinen teräs. eli terä on helppo teroittaa. Kokonaispituus: 210 mm. Terän pituus: 106 mm. Terän paksuus: 2,0 mm. Kokonaispaino 86 g. Muovituppi sis. toimitukseen. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Tuotetunnus (SKU): 10747 Osasto:

Kuvaus

Tietoa Morakniv Classic -sarjasta:
Mora of Sweden on kehittänyt Classic -sarjaa yli sadan vuoden ajan, ja nämä puukahvaiset puukot tunnetaan kaikkialla pohjolassa laajemmin kuin mitkään muut puukot. Tämän sarjan puukoista käytetään usein sanontaa ”Se aito puukahvainen Mora”. Tyypillisiä ammattikäyttäjiä ovat timpurit, puutyölaiset ja käsityön harjoittajat.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MORA Classic No 612 puukko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *