Ale!

MORA Classic No 3 Puukko Pitkäterä.

Alkuperäinen hinta oli: 39,95 €.Nykyinen hinta on: 34,95 €. (sis. alv.)

Classic No 3 puukko lahja
Runsashiilistä terästä.

Lahjapakkauksessa toimitettava klassinen puukahvainen erittäin terävä yleispuukko pitkällä ja vahvalla terällä, sekä suureenkin käteen istuvalla kahvalla. Luotettava työkalu, joka soveltuu monipuoliseen yleiskäyttöön: kotiin, mökille, harrastajille ja ammattilaisille. Ergonominen kahva okran punertavanruskeaksi maalattua koivua. Tämä kahva tunnetaan siitä, että sen kanssa on miellyttävää tehdä töitä ja se tarjoaa juuri oikean fiiliksen: kahva mahdollistaa voiman käytön, tarkkuuden ja puukon täsmällisen käytön, mikä jatkuvassa käytössä ehkäisee työperäisiä rasitusvammoja.

Terän materiaali runsashiilinen teräs. eli terä on helppo teroittaa. Kokonaispituus: 265 mm. Terän pituus: 135 mm. Terän paksuus: 2,5 mm. Kokonaispaino 127 g. Muovituppi sis. toimitukseen. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Tuotetunnus (SKU): 10532 Osasto:

Kuvaus

Klassinen puukahvainen erittäin terävä yleispuukko pitkällä ja vahvalla terällä, sekä suureenkin käteen istuvalla kahvalla. Luotettava työkalu, joka soveltuu monipuoliseen yleiskäyttöön: kotiin, mökille, harrastajille ja ammattilaisille. Ergonominen kahva okran punertavaksi petsattua koivua. Tämä kahva tunnetaan siitä, että sen kanssa on miellyttävää tehdä töitä ja se tarjoaa juuri oikean fiiliksen: kahva mahdollistaa voiman käytön, tarkkuuden ja puukon täsmällisen käytön, mikä jatkuvassa käytössä ehkäisee työperäisiä rasitusvammoja.

Terän materiaali runsashiilinen teräs. eli terä on helppo teroittaa. Kokonaispituus: 292 mm. Terän pituus: 135 mm. Terän paksuus: 2,5 mm. Kokonaispaino 193 g. Veitsen painoi 127 g. Polymeerituppi nahkalenkillä sis. toimitukseen. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Toimitetaan kierrätysmateriaalista valmistetussa pahvisessa lahjapakkauksessa, jonka voi myös ripustaa myymälän piikkiin.

Tietoa Morakniv Classic -sarjasta:
Mora of Sweden on kehittänyt Classic -sarjaa yli sadan vuoden ajan, ja nämä puukahvaiset puukot tunnetaan kaikkialla pohjolassa laajemmin kuin mitkään muut puukot. Tämän sarjan puukoista käytetään usein sanontaa ”Se aito puukahvainen Mora”. Tyypillisiä ammattikäyttäjiä ovat timpurit, puutyölaiset ja käsityön harjoittajat. Koko Classic -mallisto uudistui kauttaaltaan vuonna 2020.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MORA Classic No 3 Puukko Pitkäterä.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *