Ale!

Mag-Tac Plain vihreä Sileällä päällä. 2xCR123 sis

Alkuperäinen hinta oli: 119,90 €.Nykyinen hinta on: 107,90 €. (sis. alv.)

Taktiseen käyttöön suunniteltu mattavihreä pienikokoinen LED valaisin kaikkein vaativimmille käyttäjille. Suuri valovirta, pitkä paloaika ja rakenne joka kestää lähes mitä tahansa. Soveltuu mm. sotilaskäyttöön, poliiseille, rajavartijoille, tullille jne. Tukeva klipsi mahdollistaa monipuolisen kiinnittämisen liiviin, vyölle, taskuun, varustelaukkuun tms. paikkaan josta valaisin on nopeasti otettavissa käyttöön. Soveltuu myös asekiinnitykseen yleisimpiin kiinnikkeisiin ja pysyy toimintavarmana myös rekyylin aikana.

Uudenlainen yhdistelmävalokeila näyttää samanaikaisesti sekä kauas että hyvin leveälle lähelle. Tehoalueen leveys säädettävissä käyttöetäisyyden mukaan.

Tuotetunnus (SKU): 103195 Osasto:

Kuvaus

Helppokäyttöinen QuickClick kantakytkin:
1 painallus: Hetkellinen max (nappi pidetään pohjassa)
2 painallusta: Jatkuva max
3 painallusta: Jatkuva Eco energiansäästötaso 25%

Suorituskyky ANSI FL1 standardin mukaisesti: Valovirta 310 lumenia, valon kantama 179 m, valon voimakkuus 8053 candelaa. Paloaika max valovirralla 4h ja energiansäästötasolla 18h (jonka jälkeen on vielä 10% alkuperäisestä tehosta jäljellä). Iskunkestävä 1m, roiskevesitiivis. Lentokonealumiinia, anodisoitu sisäpuolelta ja kova-anodisoitu ulkopuolelta korroosionkeston parantamiseksi ja havaittavuuden minimoimiseksi. Pituus: 13,2cm. Halk: 26,7mm. Paino 136g paristoilla. Korkealuokkaiset 2xCR123 li-ion paristot sis. Yhteensopiva myös ladattavien CR123:n kanssa. Takuu 10 v. Huoltopalvelu Suomessa. Ei polttimonvaihtotarvetta.
Made in USA, valmistuspaikka lukee valaisimessa. Toimitetaan kuplapakkauksessa monikielisten käyttöohjeiden kanssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mag-Tac Plain vihreä Sileällä päällä. 2xCR123 sis”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *