Ale!

Kaari Roihu X Plasmasytytin

23,95  (sis. alv.)

Sytytä tyylillä

Toisinaan tulee elämässä tarve kunnollisille tulenteon välineille. Olipa kyseessä pikaisen sytytyksen tarpeesta tai tunnelman luomisesta, omat “tulukset” on hyvä olla joko pöytälaatikossa tai takin taskussa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 16475 Osastot: ,

Kuvaus

Tuulessa sammuvat tai vaivoin syttyvät tulitikut ja muoviset halpasytyttimet ovat vanhanaikaisia, huonosti toimivia ja roskaavia kertakäyttöesineitä. Metallikuorinen ja hyvin suojattu plasmasytytin sen sijaan toimii luotettavasti tuulesta ja sateesta huolimatta. Lisäksi se on koristeellinen käyttöesine, joka henkii arvokkuutta ja tyylitajua käyttäjästään. Suomessa suunnitellut huurrepinnoitteiset Kaari Roihu X Huurre -taskusytyttimet kiinnittävät huomiota kaikissa tilanteissa ja sopivat erityisesti koti- ja kaupunkikäyttöön.

Mikä tekee plasmasytyttimestä ylivertaisen?

 Ympäristöystävällinen

Ladattavien plasmasytyttimien ansiosta ei ole tarvetta tulitikuille, sytytyspaloille tai kertakäyttöisille sytyttimille. Tämä vähentää luontoon ja kaatopaikolle kertyvää roskaa ja jätettä. Plasmasytyttimen voi toimittaa elektroniikkatavaran kierrätyspisteeseen sytyttimen käyttöiän päätyttyä.

 Liekitön

Koska plasmasytyttimellä sytyttäminen perustuu noin 1100-asteiseen plasmakaareen, sytyttimet ovat täysin liekittömiä. Plasmakaari kuumentaa sytytyskohteen helposti ja turvallisesti.

 Turvallinen

Plasmasytytin on perinteistä sytytintä, tulitikkuja tai sytytyspalaa turvallisempi käyttää. Plasmasytyttimen tuottama plasmakaari on liekkiä helpommin hallittavissa eikä sytytä palavia kohteita vahingossa lepattavan liekin lailla. Lisäksi plasmasytytintä voi käyttää missä asennossa tahansa, sillä plasmakaari ei muodosta ylöspäin suuntautuvaa liekkiä.

Lisätiedot

Väri

jäähuurre, yöhuurre

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaari Roihu X Plasmasytytin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.