Ale!

Jetboil Flash PCS keitin Black poltin+1L kuppi juomakannella

119,90  (sis. alv.)

UUTUUS! Pieni Jetboil Flash PCS (Personal Cooking System) 1,0L. Matkakeitin jonka osat pakkautuu sisäkkäin pieneksi pakkaukseksi ja jota jokaisen on nopea, turvallinen ja helppo käyttää. Uusi ulkopinta jonka kyljessä olevien raitojen väri muuttuu sisällä olevan nesteen lämpötilan muuttuessa.

Jetboil tuotteet on suunnitelty toimimaan myös äärimmäisissä olosuhteissa. Ne jotka Jetboilia ovat käyttäneet voivat tämän vahvistaa. Jetboil Inc. sijaitsee New Hampshiressä, White Mountains vuoriston kupeessa jossa sääolosuhteiden vaihtelut ovat rajuja, joten yritys sijaitse täydellisen kehitysympäristön keskellä.

Tuotetunnus (SKU): 101518 Osasto:

Kuvaus

Toimii tavallisella retkikeittimen kaasusäiliöllä (ei sis.), poltinosa liitetään astian pohjaan ja sytytetään integroidulla, elektronisella piezo-sytytyksellä. Keittää 250ml vettä kiehukavaksi minuutissa! Astian koko 1L. Lisäosana saatavissa pressopuristin, jolla syntyy aromikkaat, tuoreet kahvit käden käänteessä, missä tahansa. Eristetty keittoastia toimii myös juomakuppina. Sopii myös liikelahjaksi: Ideaali henkilökuntalahja ihmisille joiden työpaikka liikkuu tai ei ole kahvilan lähettyvillä. Korkeus pakattuna 18cm, halkaisija 12cm. Paino 397g. Valmistusmaa USA.

Yleisimpien valmistajien kaasut sopivat Jetboil polttimen standardikierteeseen.

Amerikkalaisen Jetboilin tarina alkaa vuodesta 2001, kun perustajat Dwight Aspinwall ja Perry Downst kyllästyivät markkinoilla oleviin raskaisiin ja hankaliin retkikeittimiin.
Kattavien laboratoriosta vuoristoon ulottuneiden testien jälkeen todettiin, että tärkein retkikeittimen ominaisuus on tehokas lämmönsiirtokyky. Lopputuloksena syntyi ainutlaatuinen sarja luotettavia ja helppokäyttöisiä Flux Ring® pohjalla varustettuja keittimiä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jetboil Flash PCS keitin Black poltin+1L kuppi juomakannella”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *