Ale!

Jetboil Joule 2,5L keitin Huipputehokas, myös kylmälle

Alkuperäinen hinta oli: 235,90 €.Nykyinen hinta on: 209,90 €. (sis. alv.)

OUTDOOR INDUSTRY AWARD FOR INNOVATION VOITTAJA!

Jetboil Joule Group Cooking System on markkinoiden nopein kaasukeitin, ja tarjoaa helppokäyttöisenä pakettina erinomaisen suorituskyvyn myös kylmissä olosuhteissa. Kaikki osat pakkautuvat sisäkkäin. Monipolttoainekeittimien suorituskyky ja kaasukeittimen luotettavuus, helppous, pakattavuus ja siisteys samassa kokonaisuudessa. Soveltuu vaativille ulkoilijoille, sotilaskäyttöön, viranomaiskäyttöön ja useamman hengen retkikunnille. Joule on heti käyttövalmis, käyttäjän aikaa säästävä keitin, joka soveltuu veden lämmittämiseen, lumen sulattamiseen ja ruuan valmistukseen 1-5 henkilölle. Uudenlainen Jetboil Thermo-Regulate vakiopainepoltin yhdistettynä uudentyyppiseen Liquid Feed Regulator nesteensyöttö-, ja esilämmitysteknologiaan integroidulla kaasusäiliöllä säästää merkittävästi kaasua, tarjoaa tasaisen lämmön -12C asti (toimien senkin jälkeen jopa -18C asti) ja toimii tehokkaasti myös korkeassa ilmanalassa eikä vaadi lainkaan esilämmitystä tai muuta valmistelua ennen ruuanlaiton aloittamista.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 4905 Osasto:

Kuvaus

Lämmönsiirtokapasiteetti 10 000 BTU (n. 2,9 kW!), jolla keitin keittää litran vettä vain 2min 40sek. Painonapilla toimiva sytytys. 2 L kattila FluxRing lämmönsiirtopohjalla, taittuvalla lukkiutuvalla kahvalla ja eristävällä neopreenisuojuksella. Läpinäkyvä kansi, jonka ansiosta ruuan valmistumista voi tarkkailla. Paino 715 g. Mitat pakattuna: 165 mm x 203 mm. Kattila kova-anodisoitua alumiinia, josta ei irtoa ruokaan haitallisia aineita. Valmistusmaa USA. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. Kaikki Jetboil keittimet on ainoina markkinoilla yksittäin hiilimonoksiditestattuja.

Yleisimpien valmistajien kaasut sopivat Jetboil polttimen EN417 mukaiseen standardikierteeseen. Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään korkealuokkaisempia ja kustannustehokkaampia Jetboil Jetpower seoskaasuja (ei sis.). Tähän keittimeen sopii 100 g ja 230 g säiliöt. 230 g Jetboil Jetpower kaasusäiliöllisellä keittää jopa 24 litraa vettä Jetboil Joule keittimellä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jetboil Joule 2,5L keitin Huipputehokas, myös kylmälle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *