Ale!

FENIX WT20R MONIKÄYTTÖVALAISIN Super Uutuus!

74,50  (sis. alv.)

Fenix WT20R on monipuolinen ja tehokas ladattava lamppu jonka kulmansäätö tekee siitä todellisen lamppujen Leathermanin. Kaksi tehokasta valoa joista toinen valaisee lähelle ja toinen kauempana olevat kohteet takaavat täydellisen valaisun kaikille alueille. Monipuoliset kiinnitysmahdollisuudet (leveä taskuklipsi ja kantaosan supermagneetti) mahdollistavat kiinnityksen taskuun sekä lähes kaikille metallipinnoille.
WT20R voi hyvällä syyllä kutsua lamppujen monitoimityökaluksi, todelliseksi Leathermaniksi sen monipuolisten ominaisuuksien ja käyttömahdollisuuksien ansiosta. Lampun valo-osan 105  kulmansäätö varmistaa valon kohdentamisen tarkasti haluttuun suuntaan. Valo-osan kaksi LED-polttimoa valaisevat tehokkaasti lähellä (aluevalo) tai kohdevalolla kauempana olevat kohteet. Näiden tilojen vaihto käy helposti vain käyttökytkimen kaksoispainalluksella. Lisäksi lampun pitkä käyttöaika ja suuri teho max. 400 lm varmistavat että valo riittää pitkään ja sitä on riittävästi (max. 21 h).

Tuotetunnus (SKU): 6221 Osastot: ,

Kuvaus

WT20R on tehty erittäin vahvaksi ja kestäväksi ja se on suunniteltu suoriutumaan vaativista tehtävistä. Leveällä teräksestä valmistetulla klipsikiinnityksellä kiinnität lampun taskuun ja varusteisiin vaivattomasti. Valaisimen kannassa olevalla supermagneetilla lamppu pysyy kiinni lähes kaikilla metallipinnoilla. Itse valaisimen on litteä joka ehkäisee tehokkaasti pyörimistä mikäli valaisin sijoitetaan kaltevalle pinnalle. Lamppua käytetään mukana toimitettavalla tehokkaalla 2000 mAh Li-polymeeri akulla johon on integroitu nopea USB-latausliitin tai vaihtoehtoisesti sitä voidaan käyttää myös kahdella tavallisella AA-sormiparistolla (AA-paristolla käytettäessä käytössä vain keski- ja matalatehotila). Voit siis valita käytön akun tai paristojen välillä tilanteen mukaan.
Jäljellä oleva virtamäärä tarkastetaan lampun sivulla sijaitsevaa painikkeesta. Valaisin ilmoittaa myös itse alhaisesta virtamäärästä (toimii ainoastaan akulla käytettäessä Fenix ARB-LB-2000U).
Fenix WT20R sopii ihanteellisesti remontti-, työ- ja teollisuuden kunnossapito ja huoltokäyttöön sekä Outdoor-käyttöön.

Vakiovoimakkuusvalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Valaisukulman säätö: 105-asteen kulman säätö
Erilliset lähi- ja kohdevalot
USB liittimellä varustettu 2000 mAh Li-polymeeriakku akkuparisto (sisältyy) tai 2xAA (LR06) paristo
Kiinnitysmahdollisuudet: klipsikiinnitys, magneettikiinnitys
Isokokoinen, virranilmaisimella varustettu käyttökytkin
LED-merkkivalot lataustilan ja jäljellä olevan virran tarkastamiseen
Väri: musta
Pakkaus sisältää: Fenix WT20R kulmalamppu x1, Fenix ARB-LP-2000U Li-polymeeri akku x 1, mikro USB -latauskaapeli x 1, rannehihna x 1, vaihdettava O-rengastiiviste x 1, käyttöohje
Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, WT20R on IP66 pöly- ja vesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkalaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. WT20R valaisimella on viiden (5) vuoden (paristo 1 vuosi) Fenix laatutakuu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FENIX WT20R MONIKÄYTTÖVALAISIN Super Uutuus!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *