Ale!

Fenix UC35 lamppupaketti Tarjous.

Alkuperäinen hinta oli: 158,00 €.Nykyinen hinta on: 139,90 €. (sis. alv.)

Fenix UC35 USB-ladattava taskulamppupaketti

Huippuluokan UC35 on nyt täydellisessä lamppupaketissa. Tämä valmispaketti sisältää Fenix USB-ladattavan Fenix UC35 käsilampun, seuraavan sukupolven AER-02 etäkäyttökytkimen, värilinssin (väri valittavissa) ja kumisen yhdensuuntaisen piippukiinnittimen ja korkealuokkaisen kannettavan Fenix säilytyssalkun. Viranomaisten, vartijoiden, erä- ja metsämiesten unelmapakkaus!

Fenix UC35 on taskukokoinen, erittäin tehokas 960 lumenin maksimivalovoiman tuottava ladattava käsivalaisin. Optimoitu heijastinkartio tuottaa miellyttävän ja laajasti koko kantomatkaltaan valaisevan tasaisen valokeilan aina 200 metriin saakka. Tätä mikro-USB ladattavaa valaisinta voidaan käyttää useilla eri virtalähteillä kuten ladattavalla 18650 Li-ion akulla (sisältyy) tai normaaleilla CR123A paristoilla. Ladattavat akut voidaan ladata kätevästi suoraan valaisimen mikro-USB portista joten et tarvitse erillistä latauslaitetta.

UC35ssa on hetkellisen käytön mahdollistava taktinen kytkin ja helppo käyttöinen sivukytkin josta siirtyminen eri tehotiloihin käy vaivattomasti. UC35 on optimaalinen teho-/painosuhde sillä valaisin painaa ainoastaan 99 g. Valaisimen käyttökytkin hehkuu pimeässä joten käyttökytkimen/valaisimen löytäminen on helppoa. UC35 ilmoittaa uudelleenlataus- tai paristonvaihtotarpeesta selkeästi merkkivalolla (vihreä = akun varaustila on riittävä, vilkkuva punainen = valaisin tulee ladata).

Tuotetunnus (SKU): 6108 Osasto:

Kuvaus

Valaisimen nelinkertainen suojausmekanismi suojaa valaisinta ja akkua latauksen ja käytön aikana mahdollistaen turvallisen ja pitkäikäisen käytön. Fenix UC35 on suunniteltu vaativalle harrastajalle ja ammattikäyttöön sillä se on eräs harvoista USB-ladattavista käsivalaisimista joka on täysin vesitiivis IPX-8 standardin mukaisesti. Valaisimessa on viisi kirkkaustilaa ja yksi strobo-vilkkutila.

Ominaisuudet

Vakiovoimakkuusvalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Mikro-USB lataus, 3200 mAh akku (sisältää)
Monipuoliset virtalähteet kuten ladattava 18650 Li-ion akku (sisältää) tai CR123A paristot
Lataus- tai paristonvaihtotarpeesta selkeästi ilmoittavat värilliset merkkivalot (vihreä, vilkkuva punainen)
Ylikuumenemisen estävä suojapiiri – estää valaisimen pintalämpötilan nousun liian korkeaksi
Valaisimen vierimisen estävä muotoilu
Optimaalinen teho- ja painosuhde
Käänteisen paristopolarisaation suojas – estää valaisimen vahingoittumisen väärin asennettujen paristojen vuoksi
Hetkellisen käytön mahdollistava taktinen painonappikytkin
Viimeisen kirkkaustilan muistitoiminto
Kovakarkaistu, heijastamattomaksi käsitelty tummumaton lasilinssi
Kevyt, paino vain 99 g
Valaisinpaketti sisältää: Fenix UC35 USB-ladattava käsilamppu x 1, AER-02 etäkäyttökytkin x 1, värilinssi x 1 (väri valittavissa), kuminen piippukiinnitin x 1, AFH-01 säilytyssalkku x 1

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix UC35 lamppupaketti Tarjous.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *