Ale!

Fenix TK47 hakulamppu

Alkuperäinen hinta oli: 149,00 €.Nykyinen hinta on: 143,90 €. (sis. alv.)

Fenix TK47 haku- ja etsintälamppu
Fenix TK47 on tehokas, pitkälle max. 700 m saakka valaiseva käsilamppu joka on varustettu monikäyttöisellä majakkavalolla. Tässä lampussa käytetään erittäin pitkille valonkantomatkoille suunniteltua uutta Cree XHP35 HI neutraalivalkoista valoa tuottavaa LED-emitteriä. Tämä erikoisled yhdistettynä tarkkuushiottuun syvään heijastinkartioon tuottaa muita haku- ja etsintävalaisimia tehokkaamman valokeilan koko kantomatkan pituudella. Lisäksi se kantaa muita led-emittereitä tehokkaaminen myös vaativissa sääolosuhteissa kuten usva, vesisade jne.

TK47 haku- ja etsintälampussa on myös monikäyttöinen majakkavalo jota käytetään omalla käyttökytkimellä. Valaisimen kantaosassa sijaitseva majakkavalo kykenee tuottamaan lähialueen tehokkaasti valaisevan alue- ja lukuvalon sekä punaisen huomio-/hätävalon. Tehokkaan etsintä- ja hakuvalaisimen lisäksi suosittelemme käyttämään Fenix TK47 lamppua henkilöautossa varavaloa sen kätevien valotoimintojen vuoksi kuten huomio- ja hätävalo esim. auton rikkoutuessa tielle.

Tuotetunnus (SKU): 5697 Osasto:

Kuvaus

TK47 käyttää virtalähteenä kahta tehokasta 18650 Li-ion akkua. Lamppu on suunniteltu vaativaan käyttöön sillä se on täysin IPX-68 pöly- ja vesitiivis, lampun käyttökytkimet ja etuosan kehärinki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, kaksoisrakenteinen DLB-runkorakenne lisää kestoa ja takaa lampun häiriöttömän toiminnan, tyypin III kova-anodisointi suojaa lamppua iskuilta ja niiden aiheuttamilta naarmuilta, suurikokoinen linssi on valmistettu iskukestävästä kovakarkaistusta heijastamattomasta lasista.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, tämä tuote on IPX-68 pöly- ja täysvesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. TK47 haku- ja etsintälampulla on viiden (5) vuoden Fenix laatutakuu.

Ominaisuudet
Tasakirkkausotsavalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
700 m tehokas valokeila joka läpäisee tehokkaasti usvaa, sadetta, kosteutta jne.
Etuosan haku- ja etsintävaloa ja kantaosan majakkavaloa voidaan käyttää samanaikaisesti
Kytkinten lukkotoiminto estää lampun tahattoman päällekytkeytymisen esim. repussa yms.
Automaattinen kirkkaustilan alennintoiminto paristojänitteen ehtyessä
Kestävä DLB (Dual Body layer) kaksoisrunkorakenne lisää valaisimen kestävyyttä ja toimintavarmuutta vaativassa olosuhteissa.
Käänteisen paristopolarisaation suojaus suojaa valaisinta väärin asennetuilta paristoilta
Alhaisen paristojännitteen ilmaisin
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lasinrikkoja valaisimen etuosassa
Käyttökytkin ruostumatonta terästä
Kovakarkaistu, heijastamattomaksi käsitelty tummumaton lasilinssi
Valmistettu kestävästä tyypin III kova-anodisoidusta alumiinista – suojaa valaisinta naarmuilta ja muilta pintavaurioilta
Pakkaukseen sisältyy: 1 x TK47 haku- ja etsintälamppu, 1 x vyökotelo, 1 x kuljetushihna, 1 x käyttöohje, 1 x takuun rekisteröintikortti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix TK47 hakulamppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *