Ale!

Fenix TK11 TAC taktinen käsivalaisin

79,90  (sis. alv.)

TK11 TAC taktisten valaisinten uusin sukupolvi

Fenix TK11 TAC on nopealla mekaanisella käyttökytkimellä varustettu tehokas taktisen käytön käsivalaisin. TK11 TAC tuottaa koko kantomatkan laajasti mutta samanaikaisesti pitkälle aina 335 metriin kantavan tehokkaan valokeilan. Valaisimen maksiteho tuottaa kirkkaan 1600 lumenin maksimivalovoiman.

Tuotetunnus (SKU): 15309 Osasto:

Kuvaus

Voittamaton, häiriövapaa mekaaninen käyttökytkin

Fenix TK11 TAC käsivalaisimessa on nopea ja helppotoiminen mekaaninen päätykytkin. Mekaanisen kytkimen etuna on sen häiriötön toiminta ulkopuolisia häiriöitä kuten magneetteja vastaan. Valaisimen operointi ja käyttö ei ole aiemmin ollut yhtä helppoa. Kytkimessä on kolme käyttötilaa: Taktinen tila (Tactical mode) jolloin valaisimessa on käytössä ainoastaan maksimitila ja vaihtuvataajuuksinen strobo-vilkkutila. Nämä käyttötilat ovat ensiarvoisen hyödyllisiä valaisimen taktisessa käytössä. Viranomaistila (Duty  mode) tarjoaa kolme kirkkaustilaa ja vaihtuvataajuuksisen strobo-vilkkutilan. Tämä tilaa tarjoaa viranomaisille, poliiseilla ja vartijoille valaisimen tehokkaimmat kirkkaustilat. Kaikkia käyttötiloja voidaan käyttää myös hetkellisesti (Momentary-On).

Tehokas vaihtuvataajuuksinen strobo-vilkkutila saadaan heti-käyttöön kaikissa tiloissa.

Viimeinen käyttötila on mekaaninen valaisimen lukkotila. Tämä tila ei ainoastan lukitse valaisimen käyttökytkintä kuljetuksen ajaksi vaan sillä saadaan lukittua jatkuvaan käyttöön myös käytetty kirkkaustila ja Strobo-vilkkutila. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin kun valaisinta käytetään erikoistilanteissa kuten sotilas, poliisi yms.

Mekaaninen painonappikytkin on ääneton ja sitä on aiempaa helpompi käyttää taktisessa käytössä. Kytkimen käyttö ei enää häiritse valaisimen rungon reunat vaan se on nopeasti ja helposti käytettävissä kaikista suunnista.

Kehittynyt APF-pulssisignaaliteknologia

Fenix TK11 TAC käyttää kehittynyttä uusinta pulssisignaaliteknologiaa. Tämän ansiosta valaisimen ulkoista kokoa on saatu pienennettyä ja sen valaisutehokkuutta nostettua uudelle tasolle.

Toimii useilla helposti saatavilla olevilla virtalähteillä

Eräs taktisen valaisimen tärkeimmistä piirteistä on mahdollisuus käyttää sitä myös kylmää kestävillä CR123A paristoilla. Fenix TK11 TAC toimii kaikilla 18650 Li-ion akkuparistoilla ja myös CR123A paristoilla.

Rekyylisuojattu rakenne

Fenix TK11 TACin paristorunko on rekyylisuojattu. Paristorungossa on kaksi tulpajousta jotka varmistavat, että rekyylin voimasta virtalähde ei vaurioidu ja painu kasaan. Tämä takaa häiriöttämän virransyötön myös kaikkein vaativammassa käytössä.

Hyvä lisätarvikevalikoima

Useat laadukkaat lisätarvikkeet laajentavat Fenix TK11 TACin käyttöä. Saat liitettyä sen asekiinnittimiin (ALG-00, ALG-01), etäkäyttökytkimeen (ALG-02, ALG-05 (tulossa) ja värisuodin/valokartioihin (AOF-M, AOT-M).

Tuotetiedot

  • Vakiovoimakkuuspiiri säilyttää kirkkauden pidempään.
  • Max valovoima 1600 lumenia, kantamatka 325  m.
  • Kolmitoiminen, ääneton mekaaninen käyttökytkin.
  • Kolme käyttötilaa: taktinen, viranomais- ja lukitus.
  • Innovatiivinen APF-pulssisignaaliteknologia
  • Käyttö yhdellä kädellä, täysin jokasuuntaan avoin painonappikytkin.
  • Rekyylivaimennettu rakenne, tulpajousitettu paristomakasiini varmistaa häiriöttämän virransaannin tositilanteessa.
  • Laaja lisätarvikevalikoima.
  • Pakkaus sisältää: Fenix TK11 TAC taktinen käsivalaisin x 1, valaisinkotelo, vaihdettava O-rengastiiviste x 2, käyttöohje.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun. Fenix TK11 TAC taktinen käsivalaisin on täysin IP68 pöly- ja vesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkalaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. TK11 TAC-käsivalaisimella on viiden (5) vuoden Fenix laatutakuu.

Tekniset tiedot

Valoteho (max) 1600 lumenia
Käyttöaika (max) 47 h 30 min (pienin teho)
Kantomatka (max) 335 metriä
Valovoima (max) 27893 kandela
Iskunkesto 1 metri
Vesitiiviys IP68 (2 metriä vesitiivis)
Käyttötilat 4 kpl (Taktinen tila: 2 kpl, viranomaistila: 4 kpl)
Käyttötila korkea 1600 lm / 2 h
335 metriä
Käyttötila keski 500 lm / 4 h 30 min
195 metriä
Käyttötila matala 50 lm / 47 h 30 min
60 metriä
Strobo 1600 lm
LED-tyyppi Luminus SST40
Mitat 140 x 34 x 23,5 mm
Paino 114 g (ilman paristoa)
Virtalähde 1 x 18650 Li-ion akkuparisto, 2 x CR123A paristo (ei sisälly)
Hyväksynnät ANSI/NEMA FL-1, ROHS, CE
Takuu 5-vuotta
Toimitussisältö Fenix TK11 TAC taktinen käsivalaisin, valaisinkotelo, vaihdettava O-rengastiiviste, käyttöohje.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix TK11 TAC taktinen käsivalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *