Ale!

Fenix LD75C Suurteholuokan monivärihakuvalaisin

Alkuperäinen hinta oli: 229,00 €.Nykyinen hinta on: 217,90 €. (sis. alv.)

Fenix LD75C suurteholuokan monivärihakuvalaisin

UUSI LD75C on luokkansa tehokkain suurtehokäsivalaisin. LD75C tuottaa erittäin suuren jopa 4200 lumenin maksimivalovoiman ja valaiseen laajasti aina 500 metrin kantomatkaan asti.

LD75C lampun huippuominaisuuksiin kuuluu myös tehokkaat RGB-väriledit jotka nostavat lampun aivan omaan luokkaansa. Tehokkaiden värillisten (punainen, vihreä, sininen, valkoinen) LED-polttimoiden ansiosta käytät valaisinta aiempaa tehokkaammin veneilyssä, valokuvauksessa, haavakkojahdissa, navigoinnissa, kartanluvussa, luonnontarkkailussa, metsästyksessä ja lukuisissa muissa tehtävissä.

Tuotetunnus (SKU): 5956 Osasto:

Kuvaus

Punainen väri on erittäin hyödyllinen luonnon tarkkailuun ja metsälle sillä se säilyttää erinomaisesti käyttäjänsä pimeänäkökyvyn eikä säikytä luonnossa liikkuvia eläimiä. Vihreällä valo säilyttää myös pimeänäkökyvyn mutta se korostaa tehokkaasti kohteiden ääriviivoja ja soveltuu näin ihanteellisesti kartanlukuun ja navigointiin. Lisäksi vihreällä valolla voidaan helpommin havainnoida ympäristöä. Sinisellä valo sopii hyvin haavoittuneiden eläinten jäljittämiseen ja navigointiin.

Teknisesti LD75C edustaa luokkansa huippua sisältäen mm. Thermal Control lämpötilan hallintajärjestelmän jolla pysyt käyttämään valaisinta suurilla valotehoilla ennennäkemättömän pitkään.

LD75C on edustaa luokkansa huippua myös kokonsa puolesta. Erittäin pienenä ja kompaktina (pituus vain 16 cm) se kulkee helposti ja kätevästi mukana repussa, taskussa, auton hansikaslokerossa jne.

Ominaisuudet

Vakiovoimakkuusvalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Cree XM-L2 U2 luokan valkoinen LED-polttimo ja neljä värillistä Cree XM-L LED-polttimoa (punainen, vihreä, sininen, valkoinen)
Thermal Control lämpötilan hallintaratkaisu – estää valaisimen pintalämpötilan nousun liian korkeaksi ja pidentää valaisimen käyttöaikaa suurilla valotehoilla
Pidennetty kantomatka 490 metriä
Käänteisen paristopolarisaation suoja – estää valaisimen mahdollisen vaurioitumisen väärin asennetuilta paristoilta
Pikatoiminen strobo-villkkutila ja turbo-toiminto
Viimeisen käyttötilan muistitoiminto
ON/OFF sivukytkin ja kirkkaustilan valinnat
Kaksoisvirtapiiri – mahdollistaa monipuolisten virtalähteiden käytön jopa samanaikaisesti (18650 Li-ion, CR123A)
Jäljelläolevan paristojännitteen ilmaisintoiminto selkeällä värillisellä LED-valoilla
Valmistettu kestävästä tyypin III kova-anodisoidusta alumiinista – suojaa valaisinta naarmuilta ja muilta pintavaurioilta
Korkealuokkainen, optinen AR-kovapinnoitettu lasilinssi
Pakkaukseen sisältyy: LD75C käsivalaisin, valaisinkotelo, kantohihna, O-rengastiiviste, käyttöohje, takuukortti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix LD75C Suurteholuokan monivärihakuvalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *