Ale!

Fenix HL40R ladattava valokeilasäädettävä otsalamppu

Alkuperäinen hinta oli: 64,50 €.Nykyinen hinta on: 57,00 €. (sis. alv.)

Fenix HL40R ladattava valokeilasäädettävä otsalamppu
UUSI Fenix HL40R on tehokas valokeilasäädettävä ladattava otsalamppu. HL40R:ssä kaikki on suurta paitsi koko ja paino! Zoomattavalla valokeilalla valaiset koko lähialueen tehokkaalla 75-asteen valokeilalla. Ammattitason rotaatiokiertokytkimellä muutat valaisimen kädenkäänteessä laajasta lähivalosta tehokkaaksi jopa max. 143 metriä kantavaksi kohdevaloksi!

Fenix HL40R on laadukas valokeilasäädettävä otsalamppu. Ammattitason mekaaninen kiertokytkin mahdollistaa helpon ja luotettavan portaattoman valaisualueen säädön laajasta lähivalosta aina 143 metriin kantavaan kohdevaloon. Monipuoliset käyttöominaisuudet kruunaavat tämän kompaktin zoomattavan HL40R otsalampun. Lampussa on neljä yleiskäyttötilaa, lukuvalo, SOS-hätäsignaali ja huipputehohas 600-lumenin Turbo-tehotila. Kaikki toiminnot ovat helposti käytettävissä kahdella isokokoisella painonappikytkimellä myös käsineet kädessä.

Uusi Quick Balance otsapanta pitää lampun huomaamattomasti ja tukevasti päässä ilman päälakipantaan!

Tuotetunnus (SKU): 6180 Osasto:

Kuvaus

HL40R otsalampussa on huippunopea SuperFAST mikro-USB lataus joten saat lampun ennätysnopeasti uudelleen käyttövalmiiksi! (5V/1000 mA). HL40R:n SuperFAST latausnopeus on suuri, sillä tavanomaisten otsalamppujen latausvirta on vain 200 – 400 m!

HL40R lampussa on sisäänrakennettu suurikapasiteettinen ja turvallinen 2000 mAh Li-Po akku.

HL40R valokeilasäädettävä otsalamppu sopii ihanteellisesti ulkoiluun, retkeilyyn, etsintä- ja hakukäyttöön, juoksuun, patikointiin, työ- ja teollisuuden kunnossapitokäyttöön.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, tämä tuote on IP66 täysin pöly- ja roiskevesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. HL40R otsalampulla on kahden (2) vuoden Fenix laatutakuu.

Ominaisuudet
Tasakirkkausotsavalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Valokeilan säätö: 75-asteen lähivalo, 147 m kantava kaukovalo
Nopea SuperFAST Mikro-USB lataus (5V/1000mA)
Quick Balance otsapanta, heijastimet
Kompakti ja kevyt, paino vain 130 g
Neljä pääkäyttötilaa, lukuvalo, SOS-signaali, Turbo-tila
Kestävä alumiinirunko, laadukas muovikuori
60-asteen valaisukulman säätö varmistaa optimaalisen valaisukulman
Isokokoiset, helppokäyttöiset painonappikytkimet
LED-merkkivalot lataustilan ja jäljelläolevan virran valvontaan
Näppäinlukko
Väri: teräs/musta
Pakkaukseen sisältyy: 1 x HL40R ladattava otsalamppu, 1 x otsapanta, 1 x mikro-USB latauskaapeli, 1 x käyttöohje, 1 x takuun rekisteröintikortti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix HL40R ladattava valokeilasäädettävä otsalamppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *