Ale!

Fenix HL10 Otsavalo 2016.Uutuus!

Alkuperäinen hinta oli: 35,90 €.Nykyinen hinta on: 32,90 €. (sis. alv.)

Fenixin HL10 huippu-uutuus on ultrakevyt ja pienikokoinen otsalamppu joka voidaan muuttaa hetkessä myös käsilampuksi. HL10 ostalampun erinomaisuuden osoituksena on ISPO AWARD kultaisen palkinnon voitto.

HL10 tuottaa kirkkaan max. 70 lumenin valovoiman ja jopa 26 tunnin jatkuvan käyttöajan (pienin valoteho). HL10 valaisimessa on Fenixin patentoitu optisenluokan kartioheijastinlinssi jonka ansiosta valokeila saadaan säädettyä jopa 102-astetta koko lähiympäristön valaisevaksi tai virheettömäksi aina 30 metriin kantavaksi valokeilaksi. Valaisimen valokeila saadaan säädettyä jopa 180-asetta jolloin valaisin saadaa säädettyä haluttuun valaisukulmaan.

HL10 on yksinkertainen ja helppo käyttää. Siinä on vain yksi helposti myös hanskat kädessä käytettävä painonappikytkin jonka viivetoiminto (0.5 sek) estää lampun tahattoman päällekytkeytymisen esim. taskussa, repussa kannettaessa.

Fenix HL10 ei ole ainoastaan vain otsalamppu vaan se saadaan muutettua hetkessä myös käsilampuksi tai pöydällä tms., itsestään seisovaksi valoksi. Tämä on erityisen kätevää silloin kun lamppua haluttaa käyttää tavanomaisena käsilamppuna tai minilyhtynä tuottamaan tasaisesti ympäristön valaisevan valokuvion.

Valaisinosa on valmistettu kestävästä lentokoneluokan alumiinista ja se on täysin vesitiivis IPX-8 standardin mukaisesti. Otsalampun pikasäädettävä otsapanta on valmistettu laadukkaasta hyvin hengittävästä ja kosteutta imevästä materiaalista. HL10 toimii vain yhdellä AAA-kokoluokan sormiparistolla. HL10 otsalamppu sopii erinomaisesti juoksuun, lenkille, kävelyyn, lukemiseen, retkeilyyn, työhön ja joka päivittäiseen käyttöön.

Tuotetunnus (SKU): 5627 Osasto:

Kuvaus

Ominaisuudet

Tasakirkkausotsavalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Otsalampulle myönnetty ISPO AWARD kultainen palkinto 2016/2017
Patentoitu kartioheijastin joka tuottaa tasaisen 100-astetta valaisevan valokuvion tai optisesti virheettömän kohdevalokuvion max. 30 m saakka
Laaja 180-astetta kääntyvä valaisinosa – valaisukulma on helppo säätää oikeaan valaisukulmaan
Iso ja helppo käyttöinen painonappikytkin – myös hanskat kädessä
Voidaan käyttää L-mallisena käsilamppuna, kynttilävalona pyödällä jne..
Uusi energiaa säästävä virtapiiriteknologia
Laadukas, hyvin hengittävä ja kostettua imevä otsapanta
Käänteisen paristopolarisaation suojaus
Kestävä, tyypin III kova-anodisoitu lentokonealumiininen valaisinosa
Sisältää: Fenix HL10 otsalamppu x 1, AAA-alkaaliparisto x 1, avainrengas x 1, O-rengastiiviste x 1, käyttöohje x 1, takuutodistus x 1

Tekninen tieto (ANSI/NEMA FL1)
Valoteho 70 lm (max)
Käyttöaika 26 h (max)
Kantomatka 30 m (max)
Valovoima 229 cd (max)
Iskunkesto 1 m
Vesitiiviys IPX-8 (upposyvyys 2 m)
Tehoalueet / käyttöaika
Teho Keski Matala
70 lm 30 lm 4 lm
30 min 2 h 30 min 3 h 10 min
Mitat 70 mm x 26 mm
Paino 33 g (ilman paristoa)
LED-tyyppi Philips LXZ2-5770
Virtalähde 1 x AAA sormiparisto (Ni-MH, Alkaali)
Hyväksynnät ANSI/NEMA FL-1, ROHS, CE

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix HL10 Otsavalo 2016.Uutuus!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *