Ale!

Fenix E03R ladattava minivalaisin Super Uutuus!

29,90  (sis. alv.)

Kaikkien aikojen tehokkain minivalaisin

Fenix E03R:ää on helppoa kutsua superminilampuksi sillä se on kaikkien aikojen tehokkain ja monipuolisin Fenixin minilamppu. Tämä ultrakompakti minilamppu tuottaa häikäisevän max. 260 lumenin kirkkauden ja se valaisee tasaisesti ja laaja-alaisesti max. 42 metriin saakka. E03R:n erikoisuutena valkoisen valon lisäksi on sen punainen erikoisvalo joka laajentaa valaisimen käyttöä entisestään mm. säilyttäen käyttäjänsä hämäränäkökyvyn pimeässä. Lampun kestävä täysmetallirakenne varmistaa erinomaisen kestävyyden jokapäiväisessä käytössä. Lamppua käytetään sen yhdestä isokokoisesta painonappikytkimestä. Nopea ja kestävä USB C-latausliittimellä saat lampun nopeasti ladattua ja takaisin toimintaan paristovirran ehtyessä.

Tuotetunnus (SKU): 14726 Osasto:

Kuvaus

Suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön

Fenix E03R:n suunnittelun lähtökohtana oli kehittää monipuolinen ja tehokas minivalaisin jokapäiväiseen käyttöön tinkimättä materiaaleista ja ominaisuuksista. E03R on erittäin yksinkertainen ja nopea käyttää sen suurikokoisesta metallisesta painonappikytkimestä. Yhdestä painonappikytkimestä lampun kaikkia toimintoja ja kirkkaustiloja on vaivatonta käyttää. Metallinen painonappi on hiukan upotettu valaisimen runkoon joka ehkäisee lampun tahatonta päälle kytkeytymistä esim. taskussa. Tämän lisäksi lampussa on ohjelmallinen näppäinlukko joka estää tehokkaasti sen tahatonta päällekytkeytymistä.

E03R on muotoiltu erittäin pienikokoiseksi ja sitä on kätevä kuljettaa esim. yhdessä avainten kanssa. Valaisin painaa ainoastaan 22 g.

Punavalo laajentaa käyttöä

Kirkkaan valkoisen valon lisäksi Fenix E03R:ssä on punainen valo joka sopii esimerkiksi kartan lukuun pimeässä säilyttäen käyttäjänsä pimeänäkökyvyn. Molemmat valot saadaan nopeasti ja helposti käyttöön valaisimen yhdestä isokokoisesta painonappikytkimestä.

Tehokas akku ja USB C-lataus

E03R:n virtalähteenä on integroitu 200 mAh akkuparisto joka latautuu nopeasti lampun USB C -latausliittimestä. USB C tarjoaa vaivattoman ja huippunopean latauksen jolla saat lampun nopeasti jälleen käyttökuntoon virran ehtyessä ilman turhaa sähläystä.

Suunniteltu kestämään

Tämä valaisin on IP66 pöly- ja roiskevesitiivis. Lampun iskunkestävä täysmetallirakenne (A6061-T6) suojaa valaisinta myös vaativassakin käytössä.

Fenix E03R minivalaisin on ihanteellinen valinta silloin kun tarvitset pientä valovoimaista minivalaisinta jota on helppo kuljettaa mukana jokapäivä esimerkiksi autonavaimissa yms.

Tuotetiedot

  • Valkoinen ja punainen LED-valo.
  • Integroitu 200 mAh Li-polymeeriakku.
  • Pariston jäljellä olevan virtamäärän ja alhaisen paristojännitteen LED-merkkivalo.
  • Älykäs ylikuumenemisen estävä teknologia suojaa valaisinta ylikuumenemiselta.
  • Kestävä täysmetallirakenne.
  • Tyypin III kova-anodisoitu naarmuuntumista estävä pinnoite.
  • Näppäinlukko.
  • Pakkaus sisältää: E03R  minilamppu, integroitu 200mAh akkuparisto, avainrengas, käyttöohje.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, E03R minilamppu on IP66 pöly- ja roiskevesitiivis sekä iskunkestävä. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkalaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. E03R minilampulla on kahden (2) vuoden Fenix laatutakuu.

Tekniset tiedot

Valoteho (max) 260 lumenia
Käyttöaika (max) 18 h
Kantomatka (max) 42 metriä
Valovoima (max) 441 kandela
Iskunkesto 1,5 metriä
Vesitiiviys IP66
Käyttötilat 6 kpl
Käyttötila korkea 260 lm / 45 min
Käyttötila keski 80 lm / 1 h 15 min
Käyttötila matala 30 lm / 3 h
Käyttötila eko 5 lm / 18 h
Punavalo jatkuva 4 lm / 5 h 30 min
Punavalo vilkku 4 lm
LED-tyyppi MATCH CA18 valkoinen LED, Everlight 2835 punainen LED
Mitat 47 x 24 x 12 mm
Paino 22 g (ilman paristoa)
Virtalähde Integroitu 200 mAh Li-polymeeriakku
Hyväksynnät ANSI/NEMA FL-1, ROHS, CE
Takuu 2-vuotta
Toimitussisältö E03R minilamppu, integroitu 200 mAh Li-polymeeriakku, avainrengas, käyttöohje. Huom! USB C-latauskaapeli hankittava erikseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix E03R ladattava minivalaisin Super Uutuus!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *