Ale!

Fenix BC25R ladattava pyörälamppu uutuus!

Alkuperäinen hinta oli: 59,00 €.Nykyinen hinta on: 55,90 €. (sis. alv.)

Fenix BC25R pyörälamppu kaupunkiin, maantielle ja poluille
UUSI BC25R on nykyaikainen pyörävalaisin kaupunkiin, maantielle ja poluille. Tämä verraton pyörävalaisin tarjoaa tehokkaan näkyvyyden ja erityisen valokuvin jolla pidät huolta omasta ja vastaantulijoiden turvallisuudesta pyöräilyn aikana. BC25R:n käänteentekevä CUT-OFF valokuvio valaisee erinomaisesti kaikenlevyiset tiet ja polyt ja takaa, että et häikäise vastaantulijoita. Lamppu on USB-ladattava ja se valaisee hyvin max. 600 lumenin teholla aina 106 metriin saakka.

Helppokäyttöinen
BC25R on helppokäyttöinen sillä siinä on vain yksi käyttökytkin josta säädät valaisimen kirkkautta. Jäljelläolevan akun varaustilan näet vaivatta lampun päällä sijaitsevista LED-merkkivaloista. Lamppu ladataan uudelleen nopean mikro USB-liittimen kautta.

Tuotetunnus (SKU): 6184 Osasto:

Kuvaus

Tehokas ja turvallinen valokuvio
Fenixin patentoima CUT-OFF facula optiikka varmistaa, että kaikki valo on tehokkaasti suuntautunut eteenpäin tielle ja valaisee hyvin hyvin kaikenlevyiset tiet ja polut. Valon sävy on neutraalivalkoinen jolla näet tehokkaasti tien pinnat ja kaikki epätasaisuudet. Lisäksi se kykenee valaisemaan muita tavanomaisia LED-valoja tehokkaammin vesisateessa, sumussa, usvassa ja lumisateessa.

Helppo kiinnittää ohjaustankoon, kypärään tai muuhun pyörässä olevaan kiinnikkeeseen.
BC25R on erinomainen vaihtoehto niin työmatkapyöräilijälle kuin aktiivipyöräilijälle jotka arvostavat valaisimen pientä kokoa, erinomaista valaisukykyä ja USB-ladattavuuden tuomaa käytön helppoutta ja pitkää toiminta-aikaa.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, tämä tuote on IP66 täysin pöly- ja roiskevesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. BC25R pyörälampulla on kahden (2) vuoden Fenix laatutakuu.

Ominaisuudet
Tasakirkkausotsavalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Neutraalivalkoinen LED-polttimoa (Cree XM-L2) – parantaa tarkkuutta, etäisyyttä ja pinnan muotoja pimeässä
Erityistason kohdistettu CUT-OFF facula optiikka vähentää vastaantulijan häikäisyn vaaraa
Leveä ja hyvin valaiseva valokuvio valaisee myös tien reunat
USB-ladattava
600 lumenia tuottava maksimivaloteho
Alhaisen paristojännitteen ilmaisintoiminto
Akun varaustilan ilmaisintoiminto
Neljä kirkkaustilaa ja yksi huomiovilkkutoiminto
Pikairroitettava ohjaustangon teline
Täysmetallirakenne
Helppo kiinnittää ohjaustankoon, kypärään tai muuhun pyörässä olevaan kiinnikkeeseen
Pakkaukseen sisältyy: BC25R pyörälamppu x 1, Fenix 18650 3,6V/2600 mAh ladattava Li-ion akku x 1, BC25R pikakiinnityspidike x 1, USB-latauskaapeli x 1, kiinnityspidikkeen säätöpalat x 2, käyttöohje, takuukortti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix BC25R ladattava pyörälamppu uutuus!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *