Fenix Avaimenperälamppu E03R V2.0, Nebula 500 lm

39,00  (sis. alv.)

Paras minilamppumme nyt lahjapaketissa!

Tutustu upeaan E03R V2.0 -taskulamppuumme, joka on nyt saatavana upeassa Nebula-värissä – tämä on valinta, joka saa sinut häikäistymään! Lamppu toimitetaan tyylikkäässä lahjapaketissa, joten se on täydellinen lahjaidea, jota kuka tahansa arvostaa. Olit sitten antamassa lahjaa vaativalle ystävälle tai hemmottelemassa itseäsi, E03R V2.0 on täydellinen valinta. Tällä taskulampulla teet pimeästä päivän ja käyttöhetkistä unohtumattoman.

Tuotetunnus (SKU): 20023 Osasto:

Kuvaus

Uskomattoman pieni, kirkas ja käytännöllinen

Tämä kompakti avaimenperätaskulamppu on uskomattoman pieni, mutta tarjoaa valtavan 500 lumenin valotehon ja jopa 90 metrin kantomatkan. Sen akkukapasiteetti on tuplasti suurempi kuin aiemmassa V1-mallissa, joten voit nauttia pidemmästä käyttöajasta kaikilla kirkkausasetuksilla. Lampussa on lisäksi uusi pulssivalotoiminto, joka sisältää vihreän, punaisen ja vihreän vilkkuvan valon, tekee tästä taskulampusta entistä monipuolisemman. Kiinnitä se reppuusi tai koirasi pantaan, ja lisää näkyvyyttä pimeällä. Pulssivalo auttaa myös löytämään lampun helposti pimeässä.

Ei turhaa räpeltämistä

Fenix E03R V2.0 valoa on helppo käyttää ilman turhaa räpeltämistä. Yhdellä suurikokoisella painonappikytkimellä saat kytkettyä valon päälle/pois ja käytät vaivatta lampun seitsemää käyttötilaa (neljä kirkkaustasoa, punainen valo, punainen vilku ja pulssivalo). Elektroninen näppäinlukko ja matala painonappikytkin ehkäisee valon päällekytkeytymistä kuljetuksen aikana taskussa, repussa jne. Näppäinlukko on helppo kytkeä päälle, pidä käyttökytkintä pohjassa  3 sekunnin ajan lukitaksesi lamppu ja vastaavalla tavalla avataksesi näppäinlukko.

Nopea USB C-tyypin latausliitin

Fenix E03R V2.0 ladataan nopeasti käyttökuntoon lampun sivussa olevasta USB tyypin C-latausliittimestä. Painonappikytkimen ympärillä oleva pulssivalo näyttää selkeästi latauksen eteneminen (punainen, vihreä).

Punainen laajentaa käyttöä

Kirkkaan valkoisen valon lisäksi Fenix E03R V2.0:ssä on punainen valo joka sopii esimerkiksi kartan lukuun pimeässä. Punainen valo säilyttää käyttäjänsä hämäränäkökyvyn, ei häiritse vieressä nukkuvaa eikä myöskään houkuttele hyönteisiä valon ympärille esim. teltassa.

Ero uuden E03R V2.0 ja aiemman E03R:n välillä

Halusimme säilyttää suositun ulkonäön lampussa mutta kaiken muun uusimme: suurempi valovoima +92,3% (500 lm),  tuplasti pidempi kantavuus +114,3% (90 m), pidempi käyttöaika +66,7% (30 h) ja suurempi akku +100% (400 mAh).  Lisäsimme lamppuun myös faniemme toivoman breathing light -merkkivalotoiminnon jotta lamppu näkyy yöpöydältä tai toimii merkkivalona esim. retkeilyssä jne.

Tuotetiedot

 • Valkoinen ja punainen LED-valo.
 • Väri: Nebula (sininen/purppura)
 • Pulssivalo (vihreä 1 lm ja punainen 5 lm , vilkkuva vihreä/punainen 5 lm)
 • Kompaktin kokoinen ja kevyt, paksuus vain 13 mm ja paino 30 g.
 • Integroitu, 400 mAh suurikapasiteettinen Li-polymeeriakku.
 • Pariston jäljellä olevan virtamäärän ja alhaisen paristojännitteen LED-merkkivalo.
 • Älykäs IOP-ylikuumenemisen estävä teknologia suojaa valaisinta ylikuumenemiselta.
 • Valmistettu kestävästä ja kevyestä A6061-T6 alumiinista.
 • Tyypin III kova-anodisoitu naarmuuntumista estävä pinnoite.
 • Elektroninen näppäinlukko.
 • Pakkaus sisältää: E03R V2.0 avaimenperätaskulamppu, väri: Nebula, USB tyypin C-latauskaapeli, avainrengas, käyttöohje.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, E03R V2.0 avaimenperätaskulamppu on IP66 tiiviysluokituksen mukaan pöly- ja roiskevesitiivis sekä iskunkestävä. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkalaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. E03R V2.0 lampulla on kahden (2) vuoden Fenix laatutakuu.

Tekniset tiedot

Valoteho (max) 500 lumenia
Käyttöaika (max) 30 h (eko-kirkkaustila)
Kantomatka (max) 90 metriä
Valovoima (max) 2082 kandela
Iskunkesto 1 metriä
Vesitiiviys IP66
Käyttötilat 7 kpl
Käyttötila korkea 500 lm / 1 h 20 min / 90 m / 2082 cd
Käyttötila keski 150 lm / 2 h / 50 m / 630 cd
Käyttötila matala 30 lm / 6 h 35 min / 20 m / 127 cd
Käyttötila eko 5 lm / 30 h / 9 m / 20 cd
Punavalo jatkuva 5 lm
Punavalo vilkku 5 lm
Mitat 52,5 x 26 x 13 mm
Paino 30 g (akku sisältyy)
Virtalähde Integroitu 400 mAh Li-polymeeriakku
Lataustapa USB-C
Hyväksynnät ANSI/NEMA FL-1, ROHS, CE
Takuu 2-vuotta
Toimitussisältö E03R V2.0 avaimenperätaskulamppu väri: Nebula, USB tyypin C-latauskaapeli, avainrengas, käyttöohje

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix Avaimenperälamppu E03R V2.0, Nebula 500 lm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *