Ale!

CADR Ilmanpuhdistin, puhtaanilman Indikaattorilla/130m3/h

119,90  (sis. alv.)

Puhdas koti ja toimisto ovat mukavan asumisen ja työskentelyn edellytyksiä. Vaikka tila näyttäisi siistiltä, ilmanlaatu ei välttämättä ole hyvä: ilmassa leijuvat pöly- ja likahiukkaset voivat olla niin pieniä, ettet edes näe niitä. Nedis®-CADR ilmanpuhdistin on täydellinen ratkaisu terveellisen sisäilman takaamiseksi.

Tuotetunnus (SKU): 16811 Osastot: ,

Kuvaus

Tämä ilmanpuhdistin poistaa HEPA-suodattimen avulla ilmasta jopa 99,99 % kaikista 0,3 mikrometrin tai sitä suuremmista hiukkasista, mukaan lukien siitepölyn ja pölypunkit. Tämä vähentää pölyn määrää ilmassa ja helpottaa allergioista kärsivien elämää. Ilmanpuhdistimessa on myös ionisaattori, joka tehostaa sen toimintaa. Se takaa, että lika- ja pölyhiukkaset putoavat lattialle eivätkä jää leijumaan ilmaan, jota hengität. Näin sinä ja perheesi voitte nauttia entistäkin puhtaammasta ilmasta myös sisätiloissa.

Ilmanpuhdistimessa on tunnelmavalo ja siniset valaistut kosketuspainikkeet, jotka näkyvät hyvin.
Tuulettimessa on 3 nopeutta ja yötila. Jälkimmäinen takaa puhtaan ilman myös nukkuessasi, mutta pitää vähemmän ääntä ja toimii ilman valoja. Tämän vuoksi ilmanpuhdistin sopii täydellisesti makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen tai mihin tahansa huoneeseen, joka on kooltaan enintään 20 m.

Ominaisuudet

• Kosketuskäyttöpaneeli, jossa on siniset, valaistut painikkeet – helpot nähdä ja käyttää • Kolme tuuletusnopeutta • Hiljainen yötila – hyvät yöunet puhtaassa ilmassa • Toimii HEPA-suodattimen avulla – poistaa 99,99 % kaikista pöly- ja likahiukkasista (≥ 0,3 um) • Ionisaattori – takaa entistäkin puhtaamman ilman • Suodattimen merkkivalo – varmistaa, että vaihdat HEPA-suodattimen ajoissa • Puhtaan ilman tuotto: savu: 130 m3/h, kapasiteetti: 20 m2 • Kompakti koko – helppo siirtää paikasta toiseen • Liukumattomat kumijalat • Monivärinen tunnelmavalo – erilaisten tunnelmien luomiseen.

Pakkaussisältö

Ilmanpuhdistin
Suodatin
Pika-aloitusopas

Tuotteen tekniset tiedot

Tulojännite 220 – 240 V AC 50/60 Hz
Virtalähteen tyyppi Verkkovirtakäyttöinen
Väri Valkoinen/Musta
Tuulettimen nopeus Korkea/Keskikorkea/Matala
Virtakaapelin pituus 1.80 m
Syvyys 21 cm
Teho 40 W
Sopii enintään tilalle 20 m²
Virtapistoke Euro / Tyyppi-C (CEE 7/16)
Kantavuus 20 m
Ilman kierto 130 m³/h
Maksimi äänentaso 50 dBA
Puhtaan ilman tuotto (CADR) 130 m³/h
Minimi äänitaso 32 dBA
Äänentaso 32-50 dB
Puhdistuksen tyyppi Suodattimet ja ionisaatio
Paino 3.00 kg
Ilmanlaadun indikaattori Kyllä
Korkeus 46 cm
Leveys 21 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CADR Ilmanpuhdistin, puhtaanilman Indikaattorilla/130m3/h”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *