Ale!

BC35R Ladattava Pyörälamppu

131,90  (sis. alv.)

Fenix BC35R pyörälamppu kaupunkiin, maantielle ja maastoon
BC35R on tehokas, häikäisyä tehokkaasti estävällä CUT-OFF linssioptiikalla varustettu pyörävalaisin kaupunkiin, maantielle ja maastoon. BC35R on erä maailman ensimmäisistä pyörälampuista jossa on tehokas 110 db älykäs hälytystoiminto jolla suojaat tehokkaasti pyöräsi tai hälytät apua vahinto- tai vaaratilanteissa. Tämä tehokas pyörävalaisin tarjoaa erinomaisen näkyvyyden ja erityisen valokuvion jolla pidät huolta omasta ja vastaantulijoiden turvallisuudesta pyöräilyn aikana. BC35R:n käänteentekevä CUT-OFF valokuvio valaisee erinomaisesti kaikenlevyiset tiet ja polut ja takaa, että et häikäise vastaantulijoita.

Tuotetunnus (SKU): 6199 Osasto:

Kuvaus

Lampun OLED-näyttö näyttää jäljelläolevan käyttöajan jolloin tiedät aina jäljellä olevan käyttöajan. Tehokas, neutraalivalkoinen CREE XHP50 teholed tuottaa jopa 30% tehokkaammin valaisevan valokuvion verrattuna tavanomaiseen LED-polttimoon. Lamppu on USB-ladattava ja se valaisee max. 1800 lumenin teholla (burst) aina 146 metriin saakka. BC35R:ssä on lisäksi etäkytkin jolla voit käyttää valaisimen toimintoja kätevästi ja turvallisesti suoraan ohjaustangosta käsiä irroittamatta. Lampun sivuvilkut lisäävät pyöräilijän näkyvyyttä sivusuunnassa ja lisäävät turvallisuutta etenkin kaupunkiliikenteessä.

Edistyksellinen ja turvallinen valokuvio
Fenixin patentoima CUT-OFF facula optiikka varmistaa, että kaikki valo on tehokkaasti suuntautunut eteenpäin tielle ja valaisee hyvin kaikenlevyiset tiet ja polut. Valon sävy on neutraalivalkoinen joka tarjoaa jopa 30% paremman näkyvyyden tavanomaiseen valkoiseen LED-polttimoon verrattuna. Näet tien epätasaisuudet ja etäisyydet entistäkin paremmin. Lisäksi neutraalivalkoinen valo kykenee valaisemaan muita tavanomaisia LED-valoja tehokkaammin myös hankalissa sääolosuhteissa kuten vesisateessa, sumussa, usvassa ja lumisateessa.

Helppo kiinnittää ohjaustankoon, kypärään tai muuhun pyörässä olevaan kiinnikkeeseen.
BC35R on erinomainen vaihtoehto tehokasta ja monipuolista pyörävalaisinta etsivälle kaupunkiin, maantielle ja maastoon.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, tämä tuote on IP66 täysin pöly- ja roiskevesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. BC35R pyörälampulla on kahden (2) vuoden Fenix laatutakuu.

Ominaisuudet
Tasakirkkausotsavalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Neutraalivalkoinen LED-polttimoa (Cree XHP50) – parantaa tarkkuutta, etäisyyttä ja pinnan muotoja pimeässä
Erityistason kohdistettu CUT-OFF facula optiikka vähentää vastaantulijan häikäisyn vaaraa
Leveä ja hyvin valaiseva valokuvio valaisee myös tien reunat
Nopea USB-ladattava (lataus tyhjästä täyteen vain kolmessa tunnissa)
Alhaisen paristojännitteen ilmaisintoiminto
OLED-näyttö näyttää jäljelläolevan käyttöajan ja tehotilat
Älykäs liikkeen tunnistava hälytin toimiminto suojaa pyörääsi tai auttaa hätätilanteessa (100 – 110 db)
Sivunäkyvyyttä parantavat huomiovilkut lampun sivulla
Etäkäyttökytkin nopeaan valaisimen käyttöön käsiä ohjaustangosta irroittamatta
Viisi kirkkaustilaa ja yksi huomiovilkkutoiminto
Pikakiinnitettävä/-irroitettava ohjaustangon teline
Täysmetallirakenne
Helppo kiinnittää ohjaustankoon, kypärään tai muuhun pyörässä olevaan kiinnikkeeseen
Pakkaukseen sisältyy: BC35R pyörälamppu x 1, pikakiinnitysteline x 1, etäkäyttökytkin x 1, USB-latauskaapeli x 1, kiinnityspidikkeen säätöpalat x 2, käyttöohje, takuukortti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BC35R Ladattava Pyörälamppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *