Ale!

Älykäs Wi-Fi-Ohjattava Tupla Valokytkin WIFIWS20WT

39,90  (sis. alv.)

Tavallisista valokytkimistä tuli juuri entistä älykkäämpiä. Tällä älykkäällä kahden valon seinäkytkimellä voit hallita kahta valoa etätoiminnolla ja automaattisesti samalla huomaamattomalla seinäkytkimellä.

Tuotetunnus (SKU): 5195 Osasto:

Kuvaus

 

Helppo asentaa
Valoja voi hallita helposti kytkimen kosketuspainikkeiden avulla. Kytkimen avulla voit myös luoda yhteyden suoraan Wi-Fi-reitittimeesi ja hallita kahta valoa älypuhelimella ja tabletilla tai äänellä, kun käytössä on Amazon Alexa tai Google Home.

Ajasta ja yhdistä
Sovelluksella, joka toimii kahden valon älykkään seinäkytkimen aivoina, voit yhdistää kytkimen suoraan Wi-Fi-reitittimeesi ilman erillistä keskitintä. Sen avulla voit yhdistää haluamasi valot muihin laitteisiin ja luoda huoneeseen täydellisen tunnelman yhdellä komennolla. Voit myös määrittää valot syttymään automaattisesti – ihanteellinen ratkaisu, jos olet muutaman päivän poissa kotoa.

Huomaamaton
Kytkimen virtaviivainen ja helposti puhdistettava lasipinta sulautuu sisustukseen, ja huomaamaton yksikkö on riittävän tehokas tukemaan sähkövaloja 300 wattiin saakka.

Nedis® SmartLife
Löydä laaja ja alati kasvava valikoima tuotteita, kuten polttimoita, katkaisijoita, pistorasioita, antureita ja kameroita, joita voi ohjata helppokäyttöisellä ja intuitiivisella sovelluksella. Koska ääniohjaus tukee Amazon Alexa- ja Google Home -järjestelmiä, etkä tarvitse muuta kuin nykyisen Wi-Fi-verkkosi, saat yhdistetyn älykodin helposti.
Etsitpä sitten yksittäistä älypolttimoa tai -pistorasiaa tai haluat automatisoida koko kotisi, tutustu siihen, kuinka helposti saatavilla älyteknologia on nykyään.

Tuotteen tekniset tiedot
Ulostulojen määrä 2
Langaton tekniikka Wi-Fi
Materiaali Glass
Väri Valkoinen
Maksimi Lähtöteho 300 W
300 W
Antennin vahvistus 2 dBi
Asennus Seinäkiinnitys
Asennuslevyn reikäväli 60 mm
Compatible with smarthome Nedis® SmartLife
External Depth 10 mm
Korkeus 86 mm
Leveys 86 mm
Max. Radio lähetysteho 19 dBm
Programming functions Switch On
Switch Off
Switch On with Time Delay
Switch Off with Time Delay
Button
Sovellus saatavana kohteeseen Android™ & iOS
Syvyys sisä 25 mm
Taajuusalue 2412 – 2462 MHz
Toimintalämpötila -20 – 50 °C
Tulojännite 100 – 240 VAC 50 Hz

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Älykäs Wi-Fi-Ohjattava Tupla Valokytkin WIFIWS20WT”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *