Ale!

AIPU200 Ilmanpuhdistin,Puhtaan ilman tuotto (CADR): 200 m³/h Ilmanlaadun indikaattori

Alkuperäinen hinta oli: 189,90 €.Nykyinen hinta on: 165,90 €. (sis. alv.)

Puhdas koti ja toimisto ovat mukavan asumisen ja työskentelyn edellytyksiä. Vaikka tila näyttäisi siistiltä, ilmanlaatu ei välttämättä ole hyvä: ilmassa leijuvat pöly- ja likahiukkaset voivat olla niin pieniä, ettet edes näe niitä. Kätevällä ajastimella varustettu Aipu-200 Nedis®-ilmanpuhdistin tarjoaa täydellisen ratkaisun.

Tuotetunnus (SKU): 18221 Osastot: ,

Kuvaus

Tämä ilmanpuhdistin poistaa HEPA-suodattimen avulla ilmasta jopa 99,99 % kaikista 0,3 mikrometrin tai sitä suuremmista hiukkasista, mukaan lukien siitepölyn ja pölypunkit. Tämä vähentää pölyn määrää ilmassa ja helpottaa allergioista kärsivien elämää. Ilmanpuhdistimessa on myös ionisaattori, joka tehostaa sen toimintaa. Se takaa, että lika- ja pölyhiukkaset putoavat lattialle eivätkä jää leijumaan ilmaan, jota hengität. Näin sinä ja perheesi voitte nauttia entistäkin puhtaammasta ilmasta myös sisätiloissa. Lisäksi ilmanpuhdistin poistaa pahoja hajuja.

Ilmanpuhdistimessa on myös integroitu pölyanturi, joka ilmaisee ilmanlaadun. Sen ansiosta tiedät, mikä tuuletusnopeus (joita on kaikkiaan neljä) sinun kannattaa valita. Voit myös valita automaattitilan, jolloin laite määrittää itse sopivan asetuksen.

Hiljaisen yötilan ansiosta voit myös nukkua puhtaassa ja terveellisessä ilmassa. Tämän vuoksi ilmanpuhdistin sopii täydellisesti makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen tai mihin tahansa huoneeseen, joka on kooltaan enintään 25 m2.

Ominaisuudet

• Kosketuskäyttöpaneeli, jossa sininen LED-merkkivalo • Pölyanturi – mittaa ja ilmoittaa ilmanlaadun • Neljä tuuletusnopeutta ja pölyanturin ilmoittamien arvojen perusteella toimiva automaattitila • Hiljainen yötila – hyvät yöunet puhtaassa ilmassa • Toimii HEPA-suodattimen avulla – poistaa 99,99 % kaikista pöly- ja likahiukkasista (≥ 0,3 um) • Ionisaattori – takaa entistäkin puhtaamman ilman • Suodattimen merkkivalo – varmistaa, että vaihdat HEPA-suodattimen ajoissa • Puhtaan ilman tuotto: savu: 200 m3/h, kapasiteetti: 25 m2 • Liukumattomat kumijalat • Aktiivihiilisuodatin poistaa hajut • Ajastin katkaisee puhdistimen virran 2, 4 tai 8 tunnin kuluttua • Suodattimen merkkivalo – varmistaa, että vaihdat HEPA-suodattimen ajoissa • Suodattimet, joissa on antibakteerinen pinnoite.

Pakkaussisältö

Ilmanpuhdistin
Suodatinsarja
Pika-aloitusopas

Tuotteen tekniset tiedot

Väri Valkoinen
Tulojännite 220 – 240 V AC 50/60 Hz
Virtalähteen tyyppi Verkkovirtakäyttöinen
Materiaali Muovi
Tuulettimen nopeus Korkea/Keskikorkea/Matala
Virtakaapelin pituus 1.80 m
Syvyys 200 mm
Virtapistoke Euro / Tyyppi-C (CEE 7/16)
Leveys 350 mm
Paino 5800 g
Korkeus 520 mm
Puhdistuksen tyyppi Suodattimet ja ionisaatio
Ilmanlaadun indikaattori Kyllä
Ilman kierto 200 m³/h
Maksimi äänentaso 54 dBA
Puhtaan ilman tuotto (CADR) 200 m³/h
Minimi äänitaso 35 dBA
Äänentaso 35-54 dB
Sopii enintään tilalle 25 m²
HEPA suodatin H13
Teho 50 W
Tuulettimen nopeuksien määrä 3 Fan Nopeudet
Teema Talvi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AIPU200 Ilmanpuhdistin,Puhtaan ilman tuotto (CADR): 200 m³/h Ilmanlaadun indikaattori”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *