Ale!

Victorinox SwissTool Spirit Plus monitoimityökalu/3.0238.L

Alkuperäinen hinta oli: 209,90 €.Nykyinen hinta on: 199,90 €. (sis. alv.)

SWA-107

Victorinox

Maailmankuulua Victorinox-laatua, ruostumatonta terästä, 38 toimintoa. Nokkapihdit, ruuvimeisseli 2 ja 3mm, katkaisupihdit ohuelle ja pehmeälle teräslangalle (max 40 HRc) ja kovemmalle teräslangalle, pullonavaaja, ruuvimeiseli 6mm, laatikonavaaja/pienoissorkkarauta, sileä veitsi, lainekuvioinen veitsi, sakset, metalliviila, metallisaha, puusaha, naskali/reiäntekopuikko, tähtiruuvimeisseli PH1 ja PH2, kaavin/taltta, kaapelikuoren jakaja pituus- ja leveyssuuntaan, kaapelintaivutin, kaapelinkuorija ja raapustin, purkinavaaja, monitoimikoukku, kytkentäsovitin korkkiruuville, rannelenkkikiinnike, 10 jousta, lukon lukitsijan avain, ruuvinkärjenpidin, ruuvikärjenavain 1/4″, ruuvikärjet: kuusikolo 3j a4, PH0, PH3, Torx 10 ja 15, paikat lisäruuvikärjille, miniruuvimeiseli ja korkkiruuvi. Tukeva nahkakotelo mukana. Työkalun pituus 105 mm.

Tuotetunnus (SKU): 100684 Osasto:

Kuvaus

SwissTool on Victorinoxin vastaus muille valmistajille uudenlaisten monitoimityökalujen markkinoilla. Tämä vastaus on niin pitkälle mietitty, että vain aika näyttää, löytyykö enää koskan toista SwissTooliin verrattavaa haastajaa. Kilpailijoihinsa verrattuna SwissTool on erinomaisesti viimeistelty, toiminnoiltaan selkeä sekä helppo ja nopea ottaa käyttöön. Kukin työkalu avataan suoraan, ilman, että pihtejä tarvitsee ensin avata. Työkalua nostettaessa esiin muut työkalut
Kaikki terät aukeavat työkalua aukaisematta.
eivät pyri väkisin nousemaan mukana, vaan saat helposti käyttöösi vain tarvitsemasi apuvälineen. Jokainen terä lukittuu paikalleen ja lukitus voidaan poistaa työkalun molemmilta puolilta. Kahvojen kulmat ovat pyöristetyt, mikä mahdollistaa pihtien käyttämisen täydellä voimalla paljainkin käsin. Kukin työkalu on erikseen karkaistu käyttötarkoitustaan vastaavaan kovuuteen. Vakiovarusteena SwissToolissa on nahkainen tai nailoninen mm. suolaveden kestävä kotelo. SwissTool Plus – pakaukseen kuuluu lisäksi ruuvainsarja: varsi ja 6 kärkeä pidikkeessään sekä nahka- tai nailonvyökotelo, johon sopii sekä SwissTool että ruuvainsarja. Swiss Tool on mm. Retki-lehden testin 1 / 2006 voittaja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Victorinox SwissTool Spirit Plus monitoimityökalu/3.0238.L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *