Ale!

Victorinox SWISSTOOL SPIRIT Monitoimityökalu/3.0224.L

Alkuperäinen hinta oli: 167,00 €.Nykyinen hinta on: 152,90 €. (sis. alv.)

VICTORINOXILTA UUSI MONITOIMITYÖKALU: SWISSTOOL SPIRIT.

Kolmen vuoden perusteellisen tuotekehittelyn tuloksena on sveitsiläinen Victorinox lisännyt valikoimaansa uuden sukupolven monitoimityökalun. Tuotteen nimi on SwissTool Spirit.
Onnistuneen muotoilun ja tarkoin valittujen materiaalien ansiosta lopputulos on kevyt, painoa on vain 210g. Pituus suljettuna on kuitenkin täydet 106 mm, eikä myöskään työkalujen määrässä ole tarvinnut tinkiä. Toimintoja on kaikkiaan 27.
Victorinoxin perinteitä noudattaen jokainen terä on erikseen karkaistu käyttötarkoitukseensa parhaiten sopivaan kovuuteen. Ne avautuvat ja sulkeutuvat suoraan ja kevyesti toisiinsa takertumatta. Turvallisuutta lisää se, että jokainen terä myös lukittuu käyttöasentoonsa. Lukitus voidaan vapauttaa helposti kummalta puolen kahvaosaa tahansa. Pihtejä ei tarvitse avata muulloin kuin niitä käytettäessä.

Tuotetunnus (SKU): 100689 Osasto:

Kuvaus

Spiritissä Victorinox esittelee ensimmäistä kertaa uuden saksimallinsa: jousi on entistä jämäkämpi ja kestävämpi. Veitsiterässäkin korostuu Victorinoxin panostus turvallisuuteen. Kärki on muotoiltu tylpäksi ja teräosan kaksi ensimmäistä kolmannesta on aaltoterää esim. turvavyön nopeaan katkaisuun. Tyvipuolen kolmannes on suora ja erittäin terävä, vuolemiseen hyvin soveltuva. Pyöristetyt ja hieman kaarevat kahvat antavat pitävän ja miellyttävän otteen kovassakin käytössä.

SwissTool Spirit on pakattu joko nahkaiseen tai nailoniseen vyökoteloon. Rinnakkaismalleina on saatavana Spirit Plus-versioita, joissa samaan vyökoteloon on pakattu erillisenä työkaluna toimiva ruuvainsarja, johon kuuluu kaksi-istukkainen väännintappi ja 6 eri ruuvainkärkeä. Vääntimeksi voi valita myös räikkävarren, joka on todella kätevä ja lajissaan ainutlaatuinen uutuus. Mukana on myös korkkiruuvi ja patentoitu miniruuvari esim. silmälasikehysten ruuvien kiristämiseen.
SwissTool Spirit monitoimityökalujen suositushinnat ovat alkaen 99 €.

Alkuperäinen kirkas SwissTool Spirit on SwissToolia kevyempi ja pienempi malli samoilla vahvoilla ominaisuuksilla ja laadulla. Muotoillut kahvat antavat erinomaisen otteen työkalusta ja pienempi koko helpottaa kantamista. Mukana näyttävä nahkakotelo. 1. Pihdit 2. Sivuleikkuri 40 HRC kovuuteen 3. Lankaleikkuri 53 HRC kovuuteen 4. Johtoliittimen puristin 5. Puukonterä 6. Sakset 7. Phillips-ruuvain (1+2) 8. Purasin / näverrin 9. Tölkinavaaja 10. Ruuvitaltta 3 mm 11. Kruunukorkinavaaja 12. Ruuvitaltta / väännin 6 mm 13. Johtokuoren leikkuri 14. Johdontaivuttaja 15. Ruuvitaltta 16. Puutaltta 17. Johdonkuorija /-leikkuri U 18. Johdonkuorija V 19. Monitoimikoukku 20. Puusaha 21. Metalliviila 22. Metallisaha 23. Terien salpalukitus 24. Lukituksen vapauttimet 25. Kiinnitysreijät vaijerille / korkkiruuville

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Victorinox SWISSTOOL SPIRIT Monitoimityökalu/3.0224.L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *