Ale!

Victorinox SWISSCARD LITE/0.7300T Ruby

Alkuperäinen hinta oli: 42,00 €.Nykyinen hinta on: 37,90 €. (sis. alv.)

LUOTTOKORTIN KOKOINEN ”TYÖKALUPAKKI”, JOSSA ON MYÖS VALO
Sveitsiläinen Victorinox, maailman suurin ja tunnetuin taskuveitsien valmistaja, täyttää tänä vuonna pyöreät 120 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi suunnittelijoiden pöydiltä tiensä tuotantoon löytää moni mielenkiintoinen uutuus. Niistä ensimmäisenä myyntiin on ehtinyt SwissCard Lite.
SwissCard Lite on hämmästyttävän monipuolinen, luottokortin näköinen ja kokoinen kotelo, joka pitää sisällään 13 eri työvälinettä ja toimintoa. Onnistuneen muotoilunsa ansiosta se sopii erinomaisesti lompakkoon, käsilaukkuun, salkkuun tai vaikkapa rintataskuun, sekä miehille että naisille. Se on helppo pitää aina mukana auttamassa monien yllättävien pulmatilanteiden ratkaisemisessa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 100713 Osasto:

Kuvaus

SwissCard Lite on todella ohut, 3,5 mm, sen pituus on 8,1 cm, leveys 5,3 cm ja se painaa vain 20 g.
Punainen LED-valo kuluttaa virtaa äärimmäisen vähän. Kolmen voltin vaihdettavan litium-pariston kestoikä on ahkerassakin käytössä parisen vuotta ja uuden asennus on helppoa. Valolle on päällä/pois- kytkin.
Valaisimen lisäksi koteloon on sovitettu seuraavat toiminnot: kirjeen avaaja (terä), sakset, suurennuslasi, paineistettu kuulakärkikynä ja Victorinoxin itse kehittämä nelikärkinen ruuvain, jossa taltat 3mm ja 5 mm, sekä ristipääkärjet Phillips 00-0 ja 1-2. Kortin toinen reuna toimii viivaimena ja mittana, jossa on sekä senttimetri- että tuuma-asteikko.
SwissCardin materiaali on läpikuultavaa. Esille otettavan työkalun voi nähdä ja valita kuoren läpi. Samoin huomaa helposti, mikäli joku osanen puuttuu paikaltaan. Värejä on kolme: punainen, sininen tai hiilenmusta.
Muista mainita väri tilauksessasi!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Victorinox SWISSCARD LITE/0.7300T Ruby”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *