Ale!

Victorinox Spartan lite/Linkkuveitsi&Led valaisin1.7804T

Alkuperäinen hinta oli: 54,50 €.Nykyinen hinta on: 51,00 €. (sis. alv.)

Victorinox-uutuus!

Spartan Lite: ”Sveitsin armeijan linkkarin” perusmalli on saanut lisätoiminnoiksi valaisimen, ja ison ristipääruuvimeisselin. Vakiovarusteena on myös suosittu Victorinoxin patentoima mini-ruuvitaltta. Yhteensä 15 toimintoa..

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 100690 Osasto:

Kuvaus

Sveitsiläinen Victorinox, maailman suurin ja tunnetuin taskuveitsien valmistaja, täyttää tänä vuonna 120 vuotta. Juhlavuoden tärkeimmäksi innovaatioksi on noussut kirkas, valkoista valoa tuottava LED-valaisin, joka on lisätty uudeksi toiminnaksi neljään viime vuosien suosituimpaan työkalumalliin.
Victorinox-taskuveitsien valaisin on riittävän kirkas pimeässä lukemiseen, esimerkiksi karttojen tutkiminen käy vaivattomasti. Valoteho riittää myös pienissä huonetiloissa suunnistautumiseen ja pudonneet esineet löytyvät helposti. Valkoinen valo ei vääristä värejä. Tehonsa valodiodi saa kahdesta 3 V:n litiumparistosta, jotka on helppo vaihtaa uusiin. Itse diodin käyttöikä on n. 100 000 tuntia. Valaisinta ei tarvitse kääntää rungosta esille, kuten teriä, vaan sitä käytetään lukittuvalla päälle/pois-kytkimellä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Victorinox Spartan lite/Linkkuveitsi&Led valaisin1.7804T”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *