Ale!

Victorinox Rescue Tool/0.8623MWN +Kotelo

Alkuperäinen hinta oli: 116,00 €.Nykyinen hinta on: 106,00 €. (sis. alv.)

Uusi pelastustyökalu:
Victorinox Rescue Tool
Sveitsiläinen Victorinox on maailman suurin ja arvostetuin taskuveitsien valmistaja. Victorinoxin laatu ja tuotteiden kymmenet kekseliäät käyttömahdollisuudet ovat muodostuneet eläväksi legendaksi.

Vahvarakenteinen pelastajan ja pelastautujan työkalu on erittäin sopiva turvavarusteeksi autoon, veneeseen, paloautoon, ambulanssiin jne. Rescue Tool on kehitetty yhdessä pelastusalan ammattilaisten kanssa ja työkalun toimivuus testattu.

Tuotetunnus (SKU): 100688 Osasto:

Kuvaus

Tärkeimmät terät voi avata hanskat kädessäkin. Veitsiterän aukko tekee sen avaamisen helpoksi. yhdellä kädelläkin. Turvavyöleikkurin ulkoneva nokka jää hieman kahvan ulkopuolelle, kun terä on suljettu. Kun nokan painaa turvavyön tai vaikka oman vyön reunaan, terä avautuu kätevästi. Tässäkään ei tarvita kuin toista kättä. Turvavyöleikkurin kärki on pyöristetty, niin että sillä voi leikata myös vaatteet auki hätätilanteessa vahingoittamatta ihoa. Kahvan yläpäässä on iskuri, jolla voi lyödä reiän auton lasiin. Reiästä aloittaen lasisahalla voi sahata vaivatta autoissa käytössä olevaa monikerroslasia. Iskuri ja lasisaha ovat vaihdettavia.

Rescue Toolissa on myös tukeva talttameisseli, ristipäämeisseli, purasin, korkinavaaja, johdonkuorija ja tietenkin Victorinoxin tapaan hammastikku ja pinsetit. Veitsiterä ja talttameisseli lukittuvat. Keltainen, luminoiva, mattapintainen nylonkahva erottuu hyvin pimeässäkin. Vakiovarusteena on punakeltainen nylonvyökotelo. Paino koteloineen 180 g, pituus suljettuna 12 cm ja suositushinta 116€.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Victorinox Rescue Tool/0.8623MWN +Kotelo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *