Ale!

Victorinox CyperTool Lite 1.7925.T

Alkuperäinen hinta oli: 140,00 €.Nykyinen hinta on: 129,90 €. (sis. alv.)

Super malli!

CyberTool Lite: Elektroniikan harrastajien ja hienomekaanisia laitteita huoltavien tarpeisiin kehitetty monitoimityökalu on nyt varustettu myös valaisimella ja suurennus- lasilla. Lamppu valaisee suoraan ruuvattavan kohteen! Merkittävä apu koteloiden sisäpuolella ja muissa hankalissa paikoissa työskenneltäessä. 36 toimintoa.Ovh. 129 €.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 100693 Osasto:

Kuvaus

Sveitsiläinen Victorinox, maailman suurin ja tunnetuin taskuveitsien valmistaja.Victorinoxin uudeksi innovaatioksi on noussut kirkas, valkoista valoa tuottava LED-valaisin, joka on lisätty uudeksi toiminnaksi neljään viime vuosien suosituimpaan työkalumalliin.
Victorinox-taskuveitsien valaisin on riittävän kirkas pimeässä lukemiseen, esimerkiksi karttojen tutkiminen käy vaivattomasti. Valoteho riittää myös pienissä huonetiloissa suunnistautumiseen ja pudonneet esineet löytyvät helposti. Valkoinen valo ei vääristä värejä. Tehonsa valodiodi saa kahdesta 3 V:n litiumparistosta, jotka on helppo vaihtaa uusiin. Itse diodin käyttöikä on n. 100 000 tuntia. Valaisinta ei tarvitse kääntää rungosta esille, kuten teriä, vaan sitä käytetään lukittuvalla päälle/pois-kytkimellä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Victorinox CyperTool Lite 1.7925.T”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *