Ale!

UltraBelt+akku4Ah+laturi 4Ah li-ion akku johdon päässä

409,90  (sis. alv.)

Erittäin tehokas 350 lumenin reguloitu suurteho LED-otsavalaisin suurikapasiteettisella 4 Ah lithium-Ion akulla johdon päässä. Etäakku tekee valaisimesta kevyen ja miellyttävän aktiivilajeissa sekä pitkäaikaisessa yhtämittaisessa käytössä. Akku voidaan sijoittaa esimerkiksi taskuun, reppuun tai ULTRA BELT akkuvaljaaseen (lisävaruste).

Petzl UltraBelt on suunniteltu ammattikäyttöön ja vauhdikkaisiin urheilulajeihin, joissa tarvitaan tehokas pitkälle kantava mutta erittäin leveä valokeila. Valaisin peittoaa perinteiset
halogen-otsavalaisimet valotehossa, iskunkestävyydessä, painossa, käytettävyydessä, paloajassa sekä ergonomiassa. Monipuolinen valaisin kaikille runsaasti valoa tarvitseville niin työhön kuin vapaa-aikaan, tuo tarkkuutta tehtävään asiaan ja lisää turvallisuutta.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 100980 Osasto:

Kuvaus

Helppokäyttöinen kierrettävä virtakytkin, jolla on nopeaa valita haluttu paloaika, myös paksut hanskat kädessä. Kytkimen lukitusasento.
Kolme reguloitua valotehoa:
– Max teholla valon kantama 120 m, jolloin paloaika 4h.
– Normaali teholla valon kantama 80m, jolloin paloaika 10h.
– Economy teholla valon kantama 40 m, jolloin paloaika 34h.
Järkevällä valotehojen yhteiskäytöllä päästään yön yli kestävään käyttöaikaan yhdellä akulla. Suosittelemme toisen akun (E55450 2Ah tai E55400 4Ah) hankkimista rinnalle, jolloin valaisimen ollessa käytössä voi toinen akku olla latauksessa, näin saavutetaan tarvittaessa tauoton käyttömahdollisuus koska akku latautuu nopeammin kuin normaalissa käytössä tyhjenee .
Modernissa lithium-ion akussa varaustilan LED näyttö, joten käyttäjän ei tarvitse ennalta arvuutella riittääkö lataus.
Pystysuuntaisessa valokeilan suuntauksessa 90° säätönivel, mahdollistaa sekä nopean etenemisen että suoraan käsiin suunnattavan tehovalon.
Erittäin miellyttävä ja jämäkkä LongLife otsapanta.
Etäakku saadaan esim. vaatteiden alle lämpimään, taskuun, reppuun tai selkään ULTRA BELT akkuvaljaaseen (lisävaruste E55960). Akun säilyttämistä vaatetuksen alla lämpöisessä suositellaan alle -10C° käyttölämpötiloissa.
Kokonaispaino: 485g, josta akun paino: 265 g.
Vesitiiviys: storm proof IP 66, myrskynkestävä (pölyn sisään tunkeutuminen estetty/ kaikista suunnista suuttimella ohjattu voimakas vesisuihku ei aiheuta haittaa).
Suunniteltu käyttölämpötiloihin -40C° – +60C°. Valaisimessa on ylikuumenemisenestoautomatiikka, liian kuumassa valaisin laskee automaattisesti valotehoa pitääkseen LEDien käyttöiän mahdollisimman pitkänä. Hyödyllinen ominaisuus myös mikäli käyttäjä on unohtanut lukita virtakytkimen ja valaisin menee esim. repussa päälle.
220V verkkolaturi on ns. “älykäs” pikalaturi. Akun voi ladata koska tahansa ja sen voi myös jättää laturiin kiinni, jolloin se on aina valmiina käyttöön täysin ladattuna.
Täyttää 89/336/CEE direktiivin vaatimuksen elektromagneettisesta yhteensopivuudesta (ei aiheuta häriötä muille laitteille).

Myyntipakkauksessa: UltraBelt valaisin, 4Ah akku, kuljetuspussi ja verkkovirtapikalaturi sekä Petzl heijastintarra jonka voi haluttaessa liimata akkuun, tuo lisäturvaa kun havaittavuus takaa päin paranee.
Takuu: 3 vuotta.

Lisävarusteet ja varaosat:
– ULTRA 2 Ah AKKU (E55450)
– ULTRA 4 Ah AKKU (E55400) – saatavissa 2010
– ULTRA pikalaturi 220V/110V (E55800)
– ULTRA akkuvaljas (E55960)
– ULTRA vaihto-otsapanta (E51999)
– PETZL kypäräkiinnikesarja kaiken merkkisiin sport- ja työkypäriin (E04405)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UltraBelt+akku4Ah+laturi 4Ah li-ion akku johdon päässä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *