Ale!

Tikka XP 2 violetti kupla Optinen SuperLED, Iris

Alkuperäinen hinta oli: 59,95 €.Nykyinen hinta on: 52,95 €. (sis. alv.)

UUSI TIKKA 2 XP.
Pieneen kokoonsa nähden poikkeuksellisen tehokas laajakulmaotsavalaisin 1 SUPER LED + 1 punainen 3mm LED. Käyttäjä voi valita käyttääkö pistemäistä kauas kantavaa tehovaloa vai eteen liu’utettavalla laajakulmalinssillä erittäin leveää ja käyttökelpoista lähivalokeilaa. Valkoisessa tehoLEDissä kaksi valotehoa: max ja economy sekä havaittavuutta lisäävä vilkkutoiminto. Punaisessa 3mm LEDissä jatkuva max ja turvavilkku. Punainen valo säilyttää hämäränäön esim karttaa lukiessa ja toimii tarvittaessa huomiovilkkuna osoittamassa käyttäjän sijainnin. Toimii kolmella AAA paristolla (sis.). Tyhjien paristojen varoitustoiminto: valaisin varoittaa käyttäjää vaihtamaan paristot kun paristoilla on enää 10% käyttöaikaa jäljellä.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 100884 Osasto:

Kuvaus

Hanskatkin kädessä helppokäyttöinen elektroninen kytkin jonka muotoilu varmistaa ettei valaisin mene tarkoituksettomasti päälle (esim. taskussa tai repussa). Valon kallistuskulman säätönivel. Elastinen, säädettävä Petzl Long Life otsapanta. Voidaan käyttää myös lithiumparistoilla kun halutaan minimoida paino ja maksimoida suorituskyky kylmissä olosuhteissa. Parannettu, saranoitu paristokotelon avausmekanismi. Kontaktipinnat ruostumatonta terästä.
Vesitiiviys: IP X4 roiskevesitiivis.
Valon kirkkaus: 60 lumenia.
Valon maksimi kantama: 60m.
Maksimi paloaika: 160h.
Paino: 88 g (sis. paristot).
Lisävarusteet: Kypäräkiinnikesarja työkypäriin, kiipeilykypäriin ja pyöräilykypäriin: E04405. ADAPT monipuolinen kiinnikesarja erilaisiin käyttötarpeisiin: E97900. Poche Tikka kuljetuskotelo jolla valaisin voidaan kuljettaa paikassa josta se on helposti otettavissa käyttöön: E93990.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tikka XP 2 violetti kupla Optinen SuperLED, Iris”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *