Ale!

Tactikka+ LED otsavalo camo 3xAAA sis. max. 160 lumenia

Alkuperäinen hinta oli: 62,95 €.Nykyinen hinta on: 57,95 €. (sis. alv.)

SPECIALIZED -sarjan suorituskykyinen pieni LED otsavalaisin vakiovoimakkuudella. Suunniteltu sotilaskäyttöön, metsästykseen, kalastukseen ja luonnon tarkkailuun yms. olosuhteisiin missä käyttäjän havaitsemattomuus on tärkeää. Monikeilainen valkoinen valo ja punainen valo. Valkoinen valo soveltuu lähivalaistustarpeisiin ja liikkumiseen. Punainen valo säilyttää hämäränäön ja pitää käyttäjän vaikeammin havaittavana. Tuo valon aina katseen suuntaan ja jättää molemmat kädet vapaiksi.

CONSTANT LIGHTING -vakiovoimakkuusteknologia: Valaisin takaa käyttäjälle valitun paloajan, jonka ajan voimakkuus pysyy yhtä kirkkaana ja tasaisena. Valon voimakkuus ei himmene paristojen tyhjentyessä. Valkoinen valo näyttää samanaikaisesti lähelle leveän valokeilan ja kauas kapean valokeilan sotilaskäyttöön suunnitellulla valokeilan muodolla. Neljä vakiovoimakkuutta ja vilkku, joiden avulla valaistus ja paloaika saadaan käyttötarpeen mukaisiksi ja käyttäjä voi ilmoittaa sijaintinsa. Valittava paloaika ja sen ajaksi luvattu vakiovoimakkuuden suorituskyky:

Tuotetunnus (SKU): 100778 Osasto:

Kuvaus

Valkoinen valo:
Boost 10 sek: Vakiovalovirta 160 lumenia, kantama 60 metriä.
Nopea liikkuminen 2 h ajan: Vakiovalovirta 110 lumenia, kantama 50 metriä
Liikkuminen 8 h ajan: Vakiovalovirta 40 lumenia, kantama 25 metriä
Lähivalaistus 100 h ajan: Vakiovalovirta 5 lumenia, kantama 10 metriä
(Ilmoitettujen paloaikojen jälkeen valaisin toimii vielä varavirtatilassa vähintään 40 h 5 lumenin valovirralla).

Punainen hämäränäön säilyttävä valo:
Jatkuva valo 100 h ajan: Vakiovalovirta 5 lumenia, kantama 5 metriä
Käyttäjän havaittavuutta parantava vilkku: 400 h ajan havaittavissa 400 m päästä

Toimii kolmella AAA paristolla (sis.). Ilmoittaa paristojen vaihtotarpeesta etukäteen. Painonappikytkin, jota on helppo käyttää myös käsineet kädessä. Kytkimen elektronisen lukituksen ansiosta valaisin ei mene tarkoituksettomasti päälle (esim. taskussa tai repussa). Elastinen, säädettävä ja konepesun kestävä Petzl Long Life tekstiiliotsapanta, jossa pikasolki, jonka ansiosta valaisin voidaan laittaa esim. kaulaan ilman tarvetta ottaa kypärää päästä. Kontaktipinnat ruostumatonta terästä. Paristokotelo helposti avattavissa paristojen vaihtoa varten. Voidaan käyttää myös NiMh akuilla tai litiumparistoilla. Paino: 85g (sis. paristot). Vesitiiviys: IPX4 Roiskeveden kestävä. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. CE. Valmistusmaa Ranska.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tactikka+ LED otsavalo camo 3xAAA sis. max. 160 lumenia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *