Ale!

Roselli R850 – Retkipiilu kirves

Alkuperäinen hinta oli: 146,00 €.Nykyinen hinta on: 136,90 €. (sis. alv.)

R850 – Retkipiilu
R850 Mitat:
– Terä: ………………………. 90 mm
– Pituus: ………………….. 460 mm
– Kokonaispaino: ……….. 850 g

Todellinen tehopakkaus. Viiden vuoden kehittelyn tuloksena löydettiin jo unohtunut kirveen toimintaperiaate. Tämä puolenkilon painoisella terällä varustettu kirves voittaa tehossa monet puolta suuremmat kirveet, juuttumatta kiinni halkaistavaan pölliin. Rosellin Retkipiilu tekee vain työnsä.

Myös Roselli – Retkipiilussa on tukeva parkkinahkatuppi ilman turhia koristeluja. Käytännöllisyys ja selkeä yksinkertaisuus tekevät Roselli- Retkipiilusta luotettavan ja tehokkaan työvälineen.
– Retkipiilu ERÄ-lehden testissä (1/-99).

Tuotetunnus (SKU): 100296 Osasto:

Kuvaus

Rosellin Retkipiilu ERÄ-lehden testissä :****+

ERÄ-lehden numerossa (1/-99) arvioitiin vaeltajan varusteiksi tarkoitettuja kirveitä. Rosellin Retkipiilulle lehden arviointiraati myönsi 4 tähteä ja plussan päälle.

Testin loppuarviossa todettiin:
”Retkipiilu on kätevä, pienikokoinen ja silti tehokas halkaisu- ja veistokirves, etenkin mökille, mutta soveltuu myös retkille. Se on selvästi testin paras halkaisukirves, tosin kantojen ja pitkien puiden käsittelyssä terän malli ei ole parhaimmillaan.”

Rosellin Retkipiilun muotoilu perustuu 1100-luvun kirveen ideaan ja seppä Heimo Rosellin 5 vuoden tuotekehittelyyn. Lopputuloksena on syntynyt kirves, joka tekee sen mitä pitääkin: se veistää lastua ja halkaisee puun — juuttumatta siihen. Uutuutena on nyt saatavissa lyhytvartinen Retkipiilu, joka soveltuu erityisen hyvin retkeilijöiden ja moottorikelkkailijoiden tarpeisiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Roselli R850 – Retkipiilu kirves”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *