Ale!

Pezl Strix IR tactical camo Maastoväri. Infrapuna.

152,90  (sis. alv.)

LED vakiovoimakkuusvalaisin viranomaiskäyttöön. Kaikki ominaisuudet on suunniteltu sotilasoperaatioiden tarpeisiin olosuhteisiin, missä käyttäjän havaitsemattomuus on ensiarvoisen tärkeää. Valaisin voidaan kiinnittää lukuisin eri tavoin ja kaksisuuntainen kierrettävä rakenne mahdollistaa valokeilan suuntaamisen haluttuun paikkaan. Erittäin tasalaatuisen valokeilan tuottava värivalaistus (pun, vihr, sin), kolme valkoista valotasoa sekä infrapunavalaistus valaisevat koko alueen täydellisen tasaisesti. Strix on poikkeuksellisen monipuolinen ja helppokäyttöinen valaisin, joka takaa täydellisen luotettavuuden.

Suunniteltu kiinnitettäväksi kaikkiin sotilasvarusteisiin. Voidaan liittää:
Kypärään:
– Valaisimessa on integroituna Ops Core ACH-ARC kiskokiinnitysjärjestelmä soveltuen suoraan sotilaskypäriin, joissa on kisko
– Kypäriin, joissa ei ole kiskoa valaisin kiinnitetään lisävarusteisella ADAPT STRIX kiinnikkeellä
Liiviin:
– Valaisimessa on integroitu MOLLE kiinnitysklipsi
Päähän:
– Otsalle elastisella longlife -pannalla normaalin otsavalaisimen tavoin
– Kaulaan ilman tarvetta ottaa kypärää pois, sillä pannassa on pikasolki

Valaisin takaa käyttäjälle valitun paloajan, jonka ajan voimakkuus pysyy yhtä kirkkaana ja tasaisena, eikä valo himmene heikentäen etenemismahdollisuuksia:

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 104714 Osasto:

Kuvaus

1. Värivalaistus (17h tai 20h riippuen valitusta väristä): Kolme eriväristä valoa tarjoavat miellyttävän valaistuksen lähietäisyydelle ja liikkumiseen turvallisesti. Punainen säilyttää parhaiten hämäränäön kenttäkäytössä, vihreä tarjoaa parhaan erottelukyvyn ja silmät palautuvat nopeimmin (mistä syystä sitä käytetään ilmailussa, lentokoneissa ja helikoptereissa), ja sininen on vaikeimmin havaittavissa paljaalla silmällä etäältä ja sillä voi myös seurata verijälkeä sekä havaita tulehduksen haavassa.

2. Valkoinen valaistus (kolme asetusta):
– Stealth -asetus 65h: Erittäin kapea matalan valonvoimakkuuden keila, jota ei havaitse sivuille. Kun IR tai värivalot eivät ole tilanteeseen sopivia, tämä asento tarjoaa huomaamatonta valaistusta ja mahdollisimman pitkän paloajan (3m, 0,4lm)
– Lähietäisyysasetus 20h: Leveä valokeila parhaalla kirkkauden ja paloajan kompromissilla (20m, 15lm)
– Liikkumisasetus 4h30min: Leveä valokeila suurimmalla valon voimakkuudella kävellen etenemiseen (40m, 40lm)

3. Infrapunavalaistus pimeänäkölaitteen/valonvahvistimen kanssa käytettäväksi (kolme asetusta):
– Lähietäisyysasetus 20h: Leveä valokeila parhaalla kirkkauden ja paloajan kompromissilla (10mW)
– Liikkumisasetus 5h30min: Leveä valokeila suurimmalla valon voimakkuudella (25mW)
– IFF -asetus (Indentification Friend or Foe) 40h: Vilkku (15mW)

Valaisin varoittaa pariston tyhjenemisestä etukäteen ja siirtyy lopuksi varavirtatilaan, jossa palaa 10h (värivalona 0,3lm ja valkoisena valona 4lm valovirralla).

Strix valaisimet kehitettiin, jotta käyttäjät voisivat toimia tehokkaammin eivätkä voisi vahingossa tehdä itseään havaittaviksi: Näkyvää valoa ja IR-valoa kontrolloidaan kahdesta erä säätönupista jotta käyttäjä ei sekoita niitä keskenään. Valinnat alkavat vähiten havaittavasta asetuksesta ja päättyvät suurimman voimakkuuden asetukseen. Näkyvän valon pulssivalitsin mahdollistaa nopean oikean asetuksen valinnan ja yhdellä liikkeellä tehtävän poiskytkennän. Asetukset, mukaan lukien OFF asento voidaan lukita, jotta valaisin ei mene missään tilanteessa tarkoituksettomasti päälle. Valaisimessa on lisäksi hakutoiminto, jossa valaisin sammuu heti kun nuppi vapautetaan. Infrapunavalolla on prioriteetti, ja sen päälle kytkeminen sammuttaa välittömästi näkyvän valon. Näkyvää valoa ei saa päälle ellei IR valoa sammuta ensin. IR-valon valintanupissa on myös pimeässä sormenpäällä käsineetkin kädessä tunnistettava asentotunnistin.

Suurikokoiset valintakytkimet helpottavat valaisimen käsittelyä hanskat kädessä ja mahdollistavat helpon sytyttämisen, valoasetuksen valinnan, sammuttamisen ja lukitsemisen. Toimii yhdellä AA/LR06 sormiparistolla (sis.), joka on nopea vaihtaa ja logistisesti järkevä sekä taloudellinen ratkaisu virtalähteeksi. Voidaan käyttää myös ladattavalla paristolla tai Litiumparistolla joka pidentää paloajan n. 2,5 kertaiseksi. Paristokotelon kansi on liitetty valaisimeen pudottamisen estämiseksi.
Strix valaisimet on erittäin lujarakenteisia: Kestää putoamisen 2 metristä myös -30C pakkasessa, kestää iskuja ja ruhjoutumista (80kg), vesitiivis -1m (IP67), eikä vaadi huoltoa upottamisen jälkeen. Havaitsemattomuuden varmistamiseksi valaisimessa on käytetty heijastamattomia materiaaleja ja liikkuvat osat on suunniteltu niin että ne eivät aiheuta ääniä. Paino 100g ilman paristoa. CE. 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Valmistusmaa Ranska.

Toimitus sisältää: Valaisin integroiduilla Ops Core kiskolla ja MOLLE klipsillä, otsapanta ja AA paristo.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pezl Strix IR tactical camo Maastoväri. Infrapuna.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *