Ale!

Led Shakelight Pro eko

29,90  (sis. alv.)

TEKNISET TIEDOT

♦ Käyttölämpötila: -40C – +60C
♦ Paino 235 g
♦ Pituus 200 mm
♦ Läpimitta 38 mm
Kapea ja voimakas valokiila, kevyempi kuin ’std’
♦ Valaisimen runkomateriaali PC polykarbonaatti
♦ Käyttöikä 6-10 vuotta tai 100000 latauskertaa
♦ Kelluu vedessä linssi ylöspäin, vedenpitävä 120 m:n syvyyteen
♦ Iskunkestävyys: täysi toimintakunto useiden pudotusten jälkeen 1,2 metrin korkeudelta sementtilattialle
♦ Valaisimessa on vain kaksi liikkuvaa osaa: valokytkimen vipu ja magneetti.
♦ Valaistusvoimakkuus max: 10000 Lux sytytettäessä

LED SHAKELIGHT -valaisin täyttää sähkömagneettista yhteensopivuutta koskevan EMC -direktiivin 89/336/EC. Suositeltu minimietäisyys magneetille herkkiin kohteisiin on 35 cm.
Ei häiriöitä radiotaajuuksilla
LED SHAKELIGHT on CE-merkitty direktiivin 93/68/EC mukaisesti.
Takuu:
Valmistusvirhe ja materiaali takuu 6v.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 100057 Osasto:

Kuvaus

Miten se on mahdollista?

Valaisinta ravistettaessa rungon sisällä oleva voimakas magneetti liikkuu nopeasti edestakaisin johdinkelan läpi ja kehittää sähkövirran, joka ladataan super-kondensaattoriin. Sähkövaraus säilyy käyttämättömässä valaisimessa päiväkausia.

Valaisin on nopeasti käyttökunnossa: noin 1 minuutin nopea ravistelu antaa näkyvää valoa jopa yli tunniksi! Ja tietysti lyhyempi ravistelu antaa lyhyemmän käyttöajan. Viimeistään kymmenen minuutin kuluttua on kuitenkin syytä ravistella valaisimeen lisätehoa -katso kuvaaja valaisimen antamasta valaistusvoimakkuudesta. Valaisinta on helppo ladata ravistamalla käytön aikana milloin vain, eikä ylilatauksen vaaraa ole.

Superkirkas HBLED -”lamppu” tuottaa sinertävän valkoista valoa erittäin hyvällä hyötysuhteella. Perinteisen taskulampun paristo ei pysty kylmässä tuottamaan riittävästi virtaa polttimolle, joka puolestaan ”tuhlaa” sähkötehosta yli 90% lämmöksi -ei valoksi. Onko tuttu tilanne: on pakkasta ja pimeää, ja taskulamppusi vain hehkuu himmeää kellertävää valoa vaikka paristot on vasta uusittu? Tämän valaisimen voi huoleti jättää autoon, työkoneeseen, mökille, kellariin…sillä se on toimintakunnossa – AINA!

Koska LED SHAKELIGHT-valaisin on ilma- ja vesitiivis, pysyvät sähkökytkennät aina toimintakunnossa ja korkealaatuinen heijastin säilyttää kirkkautensa vuosienkin kuluttua. Eikä polttimoa tarvitse vaihtaa koskaan! Jos liikut paljon vesillä, arvostat varmaan valaisimen kelluvuutta.

Valaisin on täysin vedenpitävä, valmistaja lupaa sen kestävän vedenpainetta 120 m. Vesi- ja ilmatiiveys on saatu aikaan käyttämällä virtakytkimenä ”Reed-kytkintä”. Valaisimen kytkimeen sisäänrakennettu pieni magneetti ohjaa kytkinpiiriä, joka puolestaan on kotelon sisäpuolella suojassa kosteudelta ym. Ja kytkin myös hohtaa pimeässä. Valaisimen hermeettinen rakenne mahdollistaa sen käytön myös räjähdysvaarallisissa tiloissa. Aina roiskuu kun rapataan, mutta käytön jälkeen voit pestä Led Shakelight-valaisimen saippuavedessä!

LED SHAKELIGHT on pitkäikäinen ja ekologinen valinta, siitä ei synny käyttökustannuksia, eikä lainkaan paristo- ym. jätettä kaatopaikoille ja pohjavesiä pilaamaan. ”Shake” sopii lastenkin käteen, se ei mene rikki pudotessaan ja ei haittaa mitään vaikka valon unohtaa sammuttaa.

EDI-Technologyn patentoima ja valmistama LED SHAKELIGHT -valaisin on ehdotonta huippulaatua! Valmistaja on edelläkävijä maailmassa ravistettavien lamppujen tuotekehityksessä, EDI-T:n valmistama valaisin on n:o 1 maailmassa. Muutkin valmistajat tekevät samantyyppisiä valaisimia, mutta katso vertailu LED SHAKELIGHT ON PARAS.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Led Shakelight Pro eko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *