Isosteel Vacuum Tumbler 0,6L Take Away termosmuki

25,95  (sis. alv.)

Tyylikkäästi muotoiltu Take Away termoskuppi. Suunniteltu päivittäiseen arkikäyttöön työpaikalle, kotiin, työmatkoille ja matkustamiseen. Muotoiltu istumaan hyvin käteen sekä autojen ja veneiden mukitelineisiin. Pitää kahvin tai teen kuumana ja kylmät juomat kylminä. Juominen on helppoa poikkeuksellisen suuren juoma-aukon ansiosta. Läpinäkyvä juomakansi, joka voidaan pitää jatkuvasti auki tai sulkea sormella liu’uttamalla, jolloin kansi ehkäisee juomaa roiskumasta. Kansi muodostuu kahdesta osasta, jotka on helppo irrottaa toisistaan puhdistuksen ajaksi.

Tuotetunnus (SKU): 105538 Osasto:

Kuvaus

Lämpöominaisuudet takaa 2-kuorirakenne eristävällä tyhjiöllä teräskuorten välissä. Tehokkaan erityksen ansiosta kupin ulkopintaan ei myöskään kondensoidu vettä kuumilla keleillä. Säilyttää viileyttä 36 h ja lämpöä 8 h ennenkö juoma on huoneenlämpöistä.
Materiaali harjattua, laadukasta 18/8 ruostumatonta terästä sekä sisä- että ulkopuolelta. REACH mukainen. Kaikki osat BPA-vapaita ja kierrätettäviä. LFBG sekä FDA sertifioitu elintarvikehyväksytyksi.
Tilavuus 0,6 l (20 oz). Korkeus 175 mm. Halkaisija 71-88 mm. Paino 322 g. Kansi on suunniteltu nopeasti painamalla suljettavaksi, eikä siksi ole vesitiivis. Käsin pestävä.

5 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Toimitetaan pahvisessa Isosteel-lahjapakkauksessa, jonka mitat 9,5 cm x 9,5 cm x 18 cm.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Isosteel Vacuum Tumbler 0,6L Take Away termosmuki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *