Iisakki Järvenpää Saunamajuri

114,00  (sis. alv.)

Saunamajuri:

Saunamajuri on tyylikäs vieminen mökille tai ilahduttamaan omaa saunahetkeä. Monikäyttöinen Vuolupuukko on luonnossa liikkujan luotettava kaveri, mutta myös näppärä työkalu vihdan tekoon mökin saunaa lämmittäessä. Pellava-puuvillainen Jokipiin Pellavan kutoma laudeliina perinnepuukkoaiheineen sopii niinikään suomalaiseen saunailtaan.

Tuotetunnus (SKU): 19310 Osasto:

Kuvaus

Saunamajuri on wikipedian mukaan henkilö, jonka vastuulla on saunan lämmittäminen ja löylyistä huolehtiminen; vastuulla tulen sytyttäminen sekä polttopuiden lisääminen. Tärkeä henkilö ja tehtävä siis.

Tärkeä tehtävä vaatii hyvät välineet. Tyylikäs kesäinen Saunamajuri-lahjapakkaus on mainio vieminen mökille tai ilahduttamaan omaa saunahetkeä. Monikäyttöinen Vuolupuukko on luonnossa liikkujan luotettava kaveri, mutta myös näppärä työkalu vihdan tekoon mökin saunaa lämmittäessä. Pellava-puuvillainen Jokipiin Pellavan kutoma laudeliina perinnepuukkoaiheineen sopii niinikään suomalaiseen saunailtaan.

Vuolupuukon terä on kiillotettua hiiliterästä, joka on erittäin terävä ja myöskin helppo itse teroittaa. Kahva on öljyttyä visakoivua. Vuolupuukko vaatii ajoittaista hoitoa, terä hieman öljyä ja teroitusta eikä sitä saa jättää kosteana tuppeen, ettei se ruostu. Vastineeksi saa uskollisen työkaverin, jota ei tarvitse eikä halua heittää roskiin työmaan loputtua. Kokonaismitta 26cm, puukon mitta 21,5cm, josta terän mitta 10cm.

Pellavaisen liinan koko on 45 x 150 cm.

Koko pituus 26cm. Puukko 21,5cm josta terä 10cm. Pellavaliinan koko 45 x 150cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iisakki Järvenpää Saunamajuri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *