Iisakki Järvenpää Päällikköpuukko 4230

280,00  (sis. alv.)

IISAKKI Päällikköpuukko

Päällikköpuukko syntyi muutama vuosi sitten, kun tehtaan museovitriinissä pisti silmään valettu linnunpää aiheinen puukonpää, ikään kuin Amerikan alkuperäiskansojen totemipaalun pää.

Tuotetunnus (SKU): 19123 Osasto:

Kuvaus

Mitään historiaa siitä ei ole tullut vastaan, eikä meillä ole tiedossa että siitä olisi koskaan mitään mallia valmistettu. Uskoisimme että se on ollut aikoinaan joku kokeilu, joka ei ole jäänyt elämään. Otimme tästä ainokaisesta päästä muotin ja kokeilimme valaa niitä. Se on täysi kopio museovitriinin hiekkavaletusta mallista, emme korjanneet siitä mitään jälkiä tai muotoja.

Kooltaan linnunpää oli aika suuri, meidän puukkomalleistamme se sopi Kontion terään.Päällikköpuukko on kookas, siinä on hiiliteräs terä joka soveltuu kovaankin käyttöön. Kahva on visakoivua joka on maalattu mustaksi. Helat ovat messinkiä, pää on valettu ja alahela prässätty. Tuppi on mustaa kasvisöljyparkittua nautaa ja siinä on messinkinen kimpi.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan tämä puukko on siis käyttöpuukko, mutta mihin sitä sitten voi käyttää? Siihen meillä ei oikein ole vastausta. Mutta ei kai sille tarvikaan olla muuta vastausta kuin se, että Päällikköpuukko on tarkoitettu Päälliköille. Näitä on tehty pieni sarja. Voi olla, että joskus tehdään lisää mutta kaikille näitä ei ole. Eivätkä kaikki ole Päälliköitä.

Mitat: Terä 150mm, puukko 270mm, puukko tupessa 300mm, puukko 190g, puukko tupessa 250g.

Tehrään tilauksesta!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iisakki Järvenpää Päällikköpuukko 4230”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *